Hoe te Enhanced Hoorzitting Krijg

Hoe te Enhanced Hoorzitting Krijg

Gehoorverlies kan het moeilijk maken om te begrijpen en te communiceren met anderen. Slechthorendheid kan ook bijdragen aan een verlies van evenwicht en de zintuiglijke ervaring van klanken. U kunt verbeterde hoorzitting met de hulp van een gehoorapparaat, dat is een medisch apparaat dat wordt geplaatst in één of beide oren om te helpen met het oppakken van geluiden en het verbeteren van de erkenning van hen te krijgen. Sommige gehoorapparaten zijn minder opvallend in het oor dan anderen, dus praten met uw arts over de effectiviteit en het uiterlijk van de verschillende hoortoestellen.

Instructies

•  Plan een audiologisch examen, of audiogram, met een audioloog als u problemen heeft met uw gehoor. Deze evaluatie houdt een hoorzitting controle door de audioloog, die is gespecialiseerd in niet-medische revalidatie van gehoorverlies. De audioloog zal u doorverwijzen naar een arts als je een potentiële kandidaat voor een gehoorapparaat.

•  Ga naar de arts die je hebt om door de audioloog verwezen. Examens moeten worden gedaan op je oren, neus en keel om zeker te zijn dat uw gehoor problemen worden gebaseerd in het oor, in plaats van te worden veroorzaakt door een sinus voorwaarde of iets meer serieus, zoals een tumor.

•  Haal uw hoortoestellen bij een erkende audicien. Uw ziektekostenverzekering (ervan uitgaande dat je het hebt) kan enige dekking te bieden voor hen; contact op met uw verzekeringsmaatschappij om uit te vinden. Medicare dekt niet gehoorapparaten.

Hints

  • Volgens de wet bent u verplicht om een ​​medisch onderzoek alvorens te kopen gehoorapparaten hebben. Als je niet wilt, dan moet je een verklaring van afstand te weigeren te ondertekenen.