Hoe te Elimineer Vlees uit je dieet

Vlees is veel cholesterol en studies hebben aangetoond dat vegetariërs minder kans op hart- en vaatziekten of kanker te ontwikkelen in vergelijking met vleeseters. Hoewel je vlees gegeten mag hebben al van je leven, is het mogelijk om te stoppen, vooral als je weet dat het niet eten het kan u helpen een langer, gezonder leven. Lees verder om te leren over hoe om vlees te elimineren uit je dieet.

Instructies

Hoe te Elimineer Vlees uit je dieet

•  Bepaal hoe u zult stoppen met het eten van vlees. Zult u onmiddellijk te stoppen, of zul je jezelf ween van het? Als je jezelf ween, moet u een schema te ontwikkelen en hou je eraan. Zo verminderen de hoeveelheid vlees je eet elke dag gedurende 2 weken, zodat tegen het einde van de periode van 2 weken hoeft u niet langer vlees te eten.

•  Bepaal welk voedsel je zult eten om het vlees (eiwit) in uw dieet te vervangen. Volkoren verleden en brood zijn rijk aan eiwit en bonen. Pastagerechten en rijst en bonen gerechten zijn eenvoudig om te koken. Als je het gevoel dat het experimenteren, probeer dan het maken van een tofu gerecht of een tofu schudden voor het ontbijt.

•  Volg uw nieuwe dieet door het bijhouden van een dagboek. Dit zal een dagelijkse herinnering van je prestaties, die zal u inspireren om door te gaan op de goede weg zijn. Het zal ook helpen u controleren of u wel of niet houden van een evenwichtige voeding.

•  Lijst van alle van de redenen waarom het eten van vlees is slecht voor je gezondheid. Dit zal u inspireren op dagen dat je het gevoel alsof je een hamburger. Enkele redenen waarom u zou moeten zijn: u kunt het risico op hart-en vaatziekten en kanker te verminderen, het verminderen van de hoeveelheid cholesterol ingenomen en de hoeveelheid hormonen ingenomen (dieren worden vaak ingespoten met groeihormonen).

•  Wees creatief bij het ​​bestellen van voedsel uit. Soms moet je zou kunnen hebben om bepaalde dingen te vragen als geen kip op de pasta gerecht. Of je zou kunnen hebben om direct vanuit het menu aan de zijkant (bijvoorbeeld rijst en groenten) te bestellen. Ook proberen sommige vleesvervangers zoals seitan. U kunt nep vlees, kip, eend en varkensvlees bij vegetarische restaurants en ook heide voedsel winkels te krijgen.

•  Beloon uw onthouding van vlees. Als u het moeilijk vinden het elimineren van vlees uit je dieet, beloon jezelf met dessert, een film of een nieuw overhemd om zo vaak.

Hints

  • U zult waarschijnlijk gewicht te verliezen en gezonder te voelen zonder het eten van vlees.
  • Bewaak uw dagelijkse eiwitinname (het gemiddelde is 30 tot 45 gram per dag).