Hoe te Elimineer Chiggers

Vlooien zijn kleine parasitaire mijten van de familie Trombiculidae. Ze zijn zo klein dat ze alleen meten 1/150 van een inch. Vlooien zijn voornamelijk rood, maar kan oranje of geel zijn. Tijdens de zomermaanden, vlooien heersen. Ze overleven door zich hechten aan een gastheer en feesten op een maaltijd van bloed. Als vlooien krijgen hun maaltijd van mensen, rode striemen verschijnen en jeuk kunnen verergeren. Het elimineren van de vervelende mijten kan snel worden gedaan.

Instructies

•  Controleer of u vlooien in uw tuin. Leg een stuk wit posterboard in uw tuin. Volgens de Missouri Department of Conservation, vlooien houden van nieuwe objecten. Ze zullen snel hun weg naar de posterboard waar je ze kunt observeren met een vergrootglas.

•  Elimineer de vlooien in uw tuin door het maken van de leefomgeving ongewenst. Maai het gras, verwijderen stapels bladeren en opruimen eventuele rommel die de vlooien een schuilplaats zou geven.

•  Verwijder eventuele vlooien op uw lichaam door te krabben ze af. Je mag niet weet dat je vlooien pas nadat ze beginnen bijten je, maar vlooien sterven wanneer zij zich krassen van de huid.

•  Neem een warm sopje douche of bad, zodra je binnen komt. Scrub je lichaam om alle resterende vlooien te verwijderen. Dit geldt ook voor vlooien die nog kruipen rond, en de vlooien die werden feesten op uw bloed.

•  Elimineer de vlooien op uw kleding door ze te wassen in de wasmachine. Gebruik warm water en wasmiddel. Vlooien zijn zo klein dat je ze niet kunt zien met het blote oog, dus je kan nog steeds vlooien op uw kleding, en die vlooien zal je bijten de volgende keer dat je de kleding op als je ze niet doden.