Hoe te Elastine Improve

Hoe te Elastine Improve

Elastine is een eiwit dat de huid en inwendige weefsel elasticiteit en stevigheid geeft. Elastine wordt geproduceerd door bindweefsel cellen bekend als fibroblasten. Elastine productie bereikt zijn hoogtepunt in de adolescentie. Vermogen van de huid om elastine te produceren afneemt met de leeftijd, waardoor rimpels en verslapping. Om dit te bestrijden, interne methoden en externe procedures bestaan ​​die boost elastine productie.

Instructies

•  Neem een elastin- en collageen stimuleren supplement dagelijks. Hyaluronzuur is het beste voorbeeld van een over-the-counter supplement. Het zuur vormt kraakbeen door aan collageen en elastine, waardoor gewrichten soepel en gezond. Hij blokkeert vocht in de ruimte tussen uw huidcellen, het voorkomen van elastine en collageen uitdroging. Hyaluronzuur supplementen zijn zonder recept verkrijgbaar bij reformwinkels en grote supermarkten voor $ 10- $ 80. Je zal niet de resultaten te zien gedurende ten minste twee maanden van dagelijks gebruik.

•  Breng een erwt hoeveelheid actuele retinoïd zalf op je gezicht. Vermijd je ogen. Wrijf de zalf in de huid met een draaiende beweging. Prescription retinoïden zijn krachtig; gebruik niet meer dan een erwt bedrag.

Retinoïden zijn sterk geconcentreerde vormen van vitamine A. Wanneer toegepast op de huid, ze vergemakkelijken het afstoten van dode cellen en trigger elastine productie. Topical retinoïden vereisen een recept en moet dagelijks worden gebruikt. Ze gemiddeld $ 75 voor een levering van één maand.

•  Onderga microdermabrasie, laser resurfacing of een chemische peeling in het kantoor van een erkende dermatoloog. Microdermabrasie is een zachte schuren van de huid met aluminium oxide kristallen. Laser resurfacing verbrandt de epidermis aan de vorming van nieuwe elastine en collageenvezels stimuleren. Een chemische peeling verbrandt oude cellen van de opperhuid, het stimuleren van het lichaam om meer elastine te produceren voor de nieuwe laag van de huid eronder.

Chemische peelings en microdermabrasie vereisen herhaalde behandelingen en kosten $ 100 of meer per behandeling. Laser resurfacing vereist ook meerdere behandelingen en kan duizenden euro's kosten.