Hoe te Eieren koken met een RVS Pan

Hoe te Eieren koken met een RVS Pan

Een hoofdvoedsel die gevonden kunnen worden in de honderden recepten en maakte op zijn eigen, kan het ei worden bereid in een veelheid van manieren. Een manier om eieren te koken is om ze te bakken in een roestvrijstalen pan. Weten hoe te koken eieren in een roestvrij koekenpan is niet moeilijk en niet zeer lang voordat we dankzij de snelle bereiding karakter eieren.

Instructies

Over Easy

•  Voeg ongeveer 1/8 van een kopje plantaardige bakolie aan de roestvrijstalen pan. Zet hem op een gemiddelde instelling, of 350 graden Fahrenheit op een digitale kookplaat. Geef het vijf minuten om adequaat op te warmen.

•  Crack een heel ei op de rand van het roestvrij staal koekenpan of de rand van uw kachel. Doe dit door het slaan van het midden van het ei tegen een hard oppervlak lippen. Niet te hard slaan of het ei zal breken in je hand. Strike net hard genoeg om de eieren barsten. Houd de gebarsten ei over de pan en gebruik beide handen om de shell uit elkaar trek, het vrijgeven van het ei van binnenuit. Doe dit ongeveer 4 centimeter boven de pan, zodat het ei niet borstbeeld wanneer het landt.

•  Laat het ei sissen aan de ene kant voor drie minuten. Knock enkele van de hete bakolie over bovenkant van de eidooier door te duwen met de spatel. Deze assistenten in het koken van de eieren, zodat je niet hoeft te omdraaien. Als alternatief kun je het omdraaien en bak het voor 3-4 minuten aan elke kant. Schuif de spatel onder het ei en haal het uit de pan als het op de gewenste textuur.

Scrambled

•  Crack 2-6 eieren in een kom, en zorg ervoor dat er geen schelpen in de kom te krijgen.

•  Voeg gewoon een scheutje melk. Bijvoorbeeld, als je zes rauwe eieren hebt toegevoegd aan de kom, alleen 1/8 van een beker melk. Als u gebruik maakt van twee eieren, gebruiken ongeveer 1/24 van een beker. Zeer kleine hoeveelheden melk adequaat in te voegen om de smaak en textuur van roerei.

•  Strooi een beetje zout en peper naar smaak. Bijvoorbeeld minder dan een theelepel van elk kruiden meer dan genoeg voor zes eieren.

•  Klop het mengsel goed met een garde tot vier minuten, totdat het resulteert in een schuimig mengsel.

•  Zet de kachel op een medium-laag-instelling. Voeg een theelepel bakolie aan de roestvrij stalen pan, zodat smeert het zo het roerei niet blijft plakken. Giet het mengsel in de pan en laat het koken voor drie minuten, afgedekt. Verwijder het deksel en hak door het stollende ei mengsel met uw spatel, het draaien van het ei brokken voorbij. Bedek het deksel en laat het koken voor een extra vijf minuten voor het uitschakelen van de kachel. Geniet!