Hoe te Ear Wax Met Zuig Verwijder

Hoe te Ear Wax Met Zuig Verwijder

Oorsmeer beschermt je tegen bacteriën en is uw lichaam de eigen natuurlijke verdedigingslinie. Echter, kan een teveel aan oorsmeer leiden tot een aantal ongemakkelijke en ronduit pijnlijke problemen. Volgens de American Academy of Otolaryngology, indien verkeerd gedaan, het verwijderen van je eigen oorsmeer kan verdere complicaties veroorzaken. Als u ervoor kiest om een ​​te gebruiken over de toonbank verwijdering methode, is het belangrijk om alle aanwijzingen nauwgezet te volgen. Een veilige en effectieve methode van oorsmeer te verwijderen is met behulp van een zuig-lamp. Het doel van een zuig-lamp is om uw gehoorgang vullen met water om te helpen los te maken en uit te spoelen eventuele ophoping van oorsmeer.

Instructies

•  Ga naar uw plaatselijke apotheek te halen uw leveringen. Als er een grote selectie van zuigkracht bollen, wilt u misschien een farmaceutisch technicus vragen om een ​​vertrouwd merk voor te stellen.

•  Onderzoek alle richtingen en voorzorgsmaatregelen aan de zuigkracht lamp doos zorgvuldig. Het is zeer belangrijk dat je jezelf niet hoeft te veroorzaken schade bij het gebruik van een zelf behandelingsmethode.

•  Vul uw afdruipselglas halverwege met baby-olie.

•  Houd uw hoofd om twee druppels babyolie neerzetten in je oor. Houd deze positie gedurende minstens 30 seconden, zodat de olie kan reizen naar beneden uw gehoorgang en bereiken de opbouw van wax. Ga door met deze praktijk voor de komende drie tot zeven dagen.

•  Giet wat lauw water in een kom. Zorg ervoor dat de temperatuur niet te warm als je gehoorgang is erg gevoelig voor temperatuur en je kon het verbranden en veroorzaken meer schade.

•  Verwijder een deel van het water met uw zuigpeertje. Kantel je hoofd en gebruik de zuigkracht lamp aan het warme water knijp in je oor. Tegen die tijd zal de olie de oorsmeer hebben losgemaakt en het water zal helpen spoelen het allemaal uit. Omdat er een vrijval van vloeistoffen zal zijn, kunt u ervoor kiezen om deze stap boven de gootsteen te doen of om een ​​handdoek te houden over uw oor om het water te verzamelen. Je moet over een release van de druk voelen.

Hints

  • Om oorsmeer te voorkomen opbouwen plaats een druppel olie in je oren elke ochtend.
  • Raadpleeg een arts als u doorgaat met oorpijn ervaren.
  • Swabs eventueel oorsmeer duw terug in het kanaal waardoor verdere verstopping.