Hoe te Duac Topical Gel Apply

Hoe te Duac Topical Gel Apply

Hoewel acne is niet een gevaarlijke medische aandoening. Het kan leiden tot littekens op de getroffen gebieden en emotionele kwesties. Tieners en jonge volwassenen zijn gevoelig voor acne en volgens Hilary Baldwin, MD, associate professor in de dermatologie aan de State University van New York, "Verschillende studies hebben aangetoond dat acne-patiënten kunnen alles van verminderde eigenwaarde en problemen lichaamsbeeld met ervaren tot depressie en woede. " Met behulp Duac actueel gel kan acne te verlichten bij sommige patiënten. Duac is een drug en zal moeten worden voorgeschreven door uw arts.

Instructies

•  Praat met uw arts over de specifieke instructies voor het aanbrengen van Duac topische gel. Afhankelijk van de ernst van uw acne en andere geneesmiddelen die u gebruikt, moet u wellicht de Duac gel meer dan eenmaal per dag toe te passen. De standaard dosering is een toepassing per dag, 's avonds. Laat andere acne medicatie niet te gebruiken tijdens het gebruik van Duac gel.

•  Was het getroffen gebied, zoals aanbevolen door uw arts. Uw arts kan hebben u wassen met alleen water, een medicinale wassen of een milde zeep. Gebruik warm water en zachte bewegingen. Scrubben je huid moeilijk wordt afgeraden met acne. Gebruik een droge doek, en dep het gebied droog.

•  Breng een zeer dun laagje Duac gel over de getroffen gebieden. Zorg ervoor dat de ogen te vermijden, de binnenkant van je neus en lippen of andere slijmvliezen. Was uw handen nadat u de Duac gel.

•  Laat de gel op de getroffen gebieden voor de hoeveelheid tijd die is opgegeven door uw arts. Spoel het gebied met warm water om de Duac gel te verwijderen, en dep het gebied droog.

Hints

  • Meer dan 20 miljoen tieners worden beïnvloed door acne. Als Duac actueel gel helpt niet uw acne, kan uw arts proberen verschillende andere acne behandelingen.
  • Gebruik niet meer dan een keer per dag, tenzij uw arts u heeft aangeraden om dit te doen. Met behulp Duac gel meer dan nodig kan eigenlijk uw acne verergeren.
  • Duac gel kan het bleken van uw kleren, let er dan op de gel op de kleding te krijgen.
  • Neem contact op met uw arts met eventuele problemen of vragen tijdens het gebruik van Duac actueel gel.
  • Beperk uw blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van Duac gel. Duac gel maakt je huid meer vatbaar voor zonnebrand.