Hoe te drinken groene thee om gewicht te verliezen

Weten hoe je groene thee om gewicht te verliezen zal je helpen je doelen sneller te bereiken drinken. Groene thee heeft natuurlijke eigenschappen die helpen de stofwisseling te verhogen, zodat je verbrandt meer vet en calorieën en snel gewicht te verliezen. Groene thee zal ook uw eetlust onderdrukken en helpen je een vol gevoel, zodat je minder eet.

Instructies

•  metabolisme verhogen - Drink groene thee elke dag om natuurlijk te verhogen je stofwisseling. Groene thee heeft natuurlijke eigenschappen die de stofwisseling te stimuleren en u te helpen meer vet en calorieën te verbranden.

Drink minstens vier kopjes groene thee per dag warm of koud.

•  eetlustremmer - Drink groene thee voor de maaltijd om te helpen uw eetlust onderdrukken, zodat je minder voedsel verbruikt.

•  vol gevoel - Drink groene thee voor elke maaltijd te helpen je een vol gevoel. Drink een glas thee als je elke ochtend wakker.

•  BURN extra calorieën - branden extra calorieën door het drinken van uw groene thee tegenover temperatuur als het weer. Drink warme thee in de winter en koude of ijsthee in de zomer. Je lichaam moet harder werken om op te warmen of af te koelen van de thee en dus het verbranden van extra calorieën en vet per dag.

Weten hoe je groene thee om gewicht te verliezen zal je helpen het lichaam te krijgen die je wilt en verdienen drinken.

•  ANTIOXIDANT BONUS - Pluk de vruchten van het hoge niveau van antioxidanten in groene thee. Bescherm uzelf tegen ziekte en ziekte door het drinken van groene thee.

Als u meer informatie over groene thee, dan kunt u kijken in de bronnen hieronder. Weten hoe je groene thee om gewicht te verliezen zal u helpen uw gewichtsverlies doelen te bereiken drinken.