Hoe te dragen Songbird gehoorapparaten

Songbird gehoorapparaten zijn digitale hoortoestellen ontworpen om mensen met een licht of matig gehoorverlies. Ze zijn ontworpen om te passen achter uw oor. Songbird heeft twee gehoorapparaten om uit te kiezen. De Songbird Flexfit duurt 400 uur gebruik. Het wegwerpbaar. De Songbird Ultra heeft een vervangbare batterij. Als je gaat om uw hoortoestel voortdurend te gebruiken, de Songbird Ultra kan een betere keuze voor u zijn. Vergeet niet om uw hoortoestel tip van alle oorsmeer te reinigen na elk gebruik.

Instructies

Songbird Flexfit

•  Draai de volumeknop om het volume dat u wenst. De rode lijn betekent dat het uit is. Uw volumeniveau opties zijn 1, 2 of 3.

•  Plaats het hoofdgedeelte van het hoortoestel achter uw oor, zodat het koord bungelt aan de voorkant. Neem de tip handvat en zeer voorzichtig wiebelen de tip in uw oor. Duw het terug zo ver mogelijk terwijl tegelijkertijd het truitje op uw oor. Dit zal helpen het past beter.

•  Pas de pasvorm zo nodig door het verwijderen van het hoortoestel en aan het snoer om de lengte aan te passen. U kunt de draad langer of korter te maken.

•  Verwijder de Songbird Flexfit hoortoestel door het verwijderen van het hoofdgedeelte van achter uw oor. Niet rukken de tip door vast te houden aan het lichaam. In plaats daarvan, greep het snoer van een plek zo ver in je oor mogelijk en voorzichtig werken de punt heen en weer te verwijderen. Draai het Songbird uit door het verplaatsen van de volumeregelaar indicator om de rode lijn. Je moet een klikkend sensatie voelen.

Songbird Ultra

•  Sluit ofwel de juiste tip (rood) of de linker tip (blauw) naar het hoortoestel. Degene die je gebruikt, hangt af van welk oor je gaat uw hoortoestel in te plaatsen.

•  Zoek de batterijklep. Open het en plaats de batterij in. De batterij wordt meegeleverd in het pakket hoortoestel.

•  Plaats het hoortoestel lichaam over je oor op dezelfde manier als de instructies voor het Songbird Flexfit. Zodra de tip is in uw oor, fine-tunen van de retentie koord zodat het blijft in het buitenste deel van het oor. Het zal helpen om het puntje veilig. Stel het volume als dat nodig is.

•  Verwijder uw Songbird Ultra op dezelfde manier als waarop u de Songbird Flexfit. Verwijder de batterij om het hoortoestel uit te schakelen en energie te besparen.