Hoe te Dr. Atkins 'dieet Gebruik als een vegetarisch of veganistisch

Hoe te Dr. Atkins 'dieet Gebruik als een vegetarisch of veganistisch

Eiwitten uit dierlijke bronnen zijn een vitaal onderdeel van het Dr. Atkins dieet, en het kan echt niet met succes worden gedaan zonder hen. Een persoon die een gemodificeerde ovo-lacto vegetarisch dieet, dat eieren en kaas bevat eet, kan in staat zijn om het te doen, maar het onmogelijk zou zijn voor een veganist omdat een zuiver veganistisch dieet nooit laag genoeg in koolhydraten kan zijn.

Instructies

•  Begin met het Atkins-dieet. U zult het basisplan volgen, maar maken een aantal wijzigingen.

•  Elimineer junkfood uit uw dieet. Dit omvat alle witte bloem en suiker, en de meeste verwerkte voedingsmiddelen. Koolhydraten in het Atkins-dieet komen voornamelijk uit verse groenten, noten, bessen, zaden en wat fruit met mate.

•  Voorraad op tofu, eieren en kaas. Dit zullen uw belangrijkste bronnen van eiwitten.

•  Tel je koolhydraten zeer zorgvuldig tijdens de twee weken durende inductie niveau van het dieet. Dit is de strengste deel in termen van consumptie van koolhydraten. U bent alleen toegestaan ​​20 gram koolhydraten.

•  Lees de etiketten. Alle plantaardige voedingsmiddelen bevatten een aantal koolhydraten. Een pond van tofu, bijvoorbeeld, bevat 2 gram koolhydraten. Halve kop van bonen die een goede eiwitbron zijn, kan in het bereik van 25 gram koolhydraten. Kaas bevat ook een paar gram koolhydraten.

•  Pas de inductie niveau om je eigen dieet. Vleeseters voornamelijk gebruik voedzame groenten, zoals broccoli, asperges, aubergine en spinazie, als koolhydraten. Het kan zijn dat er minder groenten eten om te blijven in je koolhydraten bereik.

•  Neem de vitaminen en andere vita-voedingsstoffen zoals voorgeschreven in het dieet. Dit is onderdeel van het dieet. Kijk voor vegetarische formules, die meestal beschikbaar zijn, maar wees voorzichtig om producten die suikers bevatten te vermijden.

•  Kijk uit naar meer gediversifieerde eten. Aan het einde van de inductie-niveau, het dieet krijgt mildere en u kunt genieten van een grotere verscheidenheid van voedsel.

•  Figuur uit uw kritische koolhydraat niveau voor het verliezen van (CCLL) wanneer u de lopende gewichtsverlies niveau (OWL) in te voeren. Dit nummer is, zoals gedefinieerd door het Atkins-dieet, de meest liberale niveau van koolhydraten verbruik dat overeenkomt met uw eigen individuele metabole capaciteit om te blijven nemen overtollige kilo's.

•  Verhoog je inname van koolhydraten tot het niveau waar je nog steeds om gewicht te verliezen. Het niveau is ook afhankelijk van hoe snel je wilt afvallen. Het Atkins dieet benadrukt uithouding eerder dan snelheid. Neem het uit langzaam en het weg te houden permanent.

•  Geniet van afwijkingen, maar zorgvuldig. Zo kunt u meer fruit of pasta, die hoog in koolhydraten zijn te hebben. Begin met één of twee afwijkingen week.

•  Vergeet niet dat je voorzichtiger dan de "regulars" op de voeding moet zijn. Uw basisvoeding heeft al meer koolhydraten in.

•  Afbeelding uit uw kritische koolhydraat niveau voor onderhoud (CCLM). Dit is het bedrag dat u kunt eten en niet beginnen om gewicht te winnen.

•  Fluctuaties in gewicht gemeen, zolang ze zijn erg klein. Zodra je 5 of meer kilo boven uw ideale gewicht, is het tijd om weer terug te knippen.

•  Vergeet niet dat dit dieet uw koolhydraten niveau enigszins altijd zal beperken. Een persoon met een gemiddeld metabolisme moet blijven meestal tussen de 40 en 60 gram koolhydraten per dag. Doorgaan met verse nonstarchy groenten, zaden, noten en bessen is de makkelijkste manier om meer variatie te eten en toch binnen je persoonlijke grenzen blijven.

•  Voorzichtig herintroduceren groenten die meer dan 10 procent koolhydraten bevatten, evenals volle granen zoals haver, gerst en couscous. Aangezien de meeste van een vegetarische's eiwitbronnen bevatten sommige koolhydraten, zal deze altijd moeten worden geteld in het totaal. Wees voorzichtig niet te overdrijven.

•  Houd de suiker, witte bloem en verwerkte voedingsmiddelen uit je leven, behalve voor speciale gelegenheden. Suikers leveren lege koolhydraten verstoken van voedingsstoffen.

Hints

  • Afhankelijk van uw persoonlijke redenen voor het eten van een vegetarisch dieet, wilt u misschien wat vis aan het dieet toe te voegen. Dit geeft je meer diversiteit en variatie te geven, en zal het dieet makkelijker te maken. De strengere vegetariër je bent, hoe moeilijker het zal zijn om te verblijven op het dieet. Vegetariërs die een ernstig gewichtsprobleem hebben, en die graag aan het dieet te proberen, worden aangespoord om hun positie te heroverwegen.
  • Als u nog vragen of opmerkingen heeft, contact opnemen met een arts of andere zorgverlener voordat het deelnemen aan activiteiten die verband houden met de gezondheid en dieet. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.