Hoe te doneren Oude brillen in Michigan

Hoe te doneren Oude brillen in Michigan

Wanneer uw bril niet meer voldoen aan uw visie eisen of wanneer je laser chirurgie hebben gehad en niet meer een bril nodig, kunt u uw oude brillen schenken aan een aantal plaatsen in Michigan. De glazen worden geaccepteerd en onderzocht om de voorgeschreven sterkte bepalen, dan kunnen ze worden hergebruikt of geschonken aan mensen in nood die geen bril kunnen veroorloven.

Instructies

•  Doneren bril op de vele Leger des Heils Thrift winkels in Michigan dat gebruikte brillen accepteren. De Michigan Leger des Heils in Zuidoost Michigan zal zelfs komen bij u thuis op te halen donaties. Je kunt ze bellen op 866-GIVETOO te regelen voor een huis pick-up of om te vragen naar de dichtstbijzijnde kringloopwinkel. Of ga naar de belangrijkste tak op 1627 W. Fort St., Detroit. De tweedehands winkels zijn open 07:30-18:00 maandag tot en met vrijdag; 07:30 tot 's middags op zaterdag. Ze zijn gesloten op zondag. Er zijn ook winkels in Rochester Hills en Ann Arbor.

•  Schenk gebruikte brillen bij Goodwill Thrift winkels in deze steden in Michigan: Bay City, Birch Run, Burton, Caro, Clio, Fenton, Holly, Imlay City, Lapeer, Midland, Owosso, Oxford en Saginaw. Als u ongewenste items zoals gebruikte kleding, kan je doneren die ook.

•  Schenk gebruikte eyelgasses naar Pearle Vision winkels in de volgende Michigan mall locaties: Genesee Valley Center in Flint; Lansing Mall in Lansing; Midland Mall in Midland; Fashion Square in Saginaw; Grand Traverse Mall in Traverse City; Adrian Mall in Adrian; Briarwood Mall in Ann Arbor. Andere lenzenvloeistof en visie testen winkels die gebruikte glazen accepteren Eyemasters en Lenscrafters.

•  Schenk gebruikte glazen bij Clubs Lion's in deze steden in Michigan: Rock, Martin, Emmett, Romeo, Lawrence, Dowagiac, Three Rivers, Fraser, Clay, Croswell, Port Huron, Sterling Heights, Temperance, Richmond en Detroit.

•  Schenk uw bril aan de Vereniging voor Blinden en Slechtzienden in Michigan.There is één in Grand Rapids. Zij maken gebruik van vrijwilligers om de bril dan de brillen worden geleverd aan de behoeftigen in Midden-Amerika gekozen afstand.