Hoe te doden vlooien op meubels en kleding

Hoe te doden vlooien op meubels en kleding

Een indoor vlooienbesmetting begint vaak wanneer vlooien meeliften op uw huisdier en voer uw thuisadres. Een vrouwelijke vlo kan leggen tot 2.000 eitjes in haar leven. Indien niet onmiddellijk gecontroleerd, kunnen vlooien overal opduiken, ook op uw meubels en kleding. Afgezien van de behandeling van de bron van de vlooienbesmetting, moet u ook vlooien op items zoals kleding en meubels te doden om volledig te ontdoen van het probleem.

Instructies

Killing Vlooien op Kleding

•  Was uw kleren in een wasmachine op de heetste cyclus. Gebruik normale wasmiddel en wasverzachter zoals je normaal zou doen. Het warme water doodt alle levensstadia van de vlo, met inbegrip van de larven en eieren.

•  Plaats de gewassen kleren in een droger op de heetste cyclus. Elke vlooien dat het wasprogramma overleefd worden gedood tijdens het droogproces.

•  Plaats kleding die niet in heet water kan worden gewassen in een zware vuilniszak. Bind de vuilniszak met een vuilniszak stropdas. Een extra vuilniszak over de zakken kleding en sluit deze zak ook. Neem de zakken kleding naar de stomerij en hebben ze de kleren schoon te maken.

•  Gebruik vlooienpoeder op kleding die niet kunnen worden gewassen of chemisch gereinigd. Neem de kleren buiten en stof vlooienpoeder op hen volgens de verpakking instructies. Hang ze buiten gedurende ten minste twee dagen, zodat alle vlooien worden gedood.

•  Houd gereinigde kleding uit de buurt van besmette gebieden om herbesmetting te voorkomen. Verzegelen ze in kledingstuk zakken om ze vrij van vlooien te houden.

Killing Vlooien op Furniture

•  Vacuum meubels en de vloer rond en onder meubels. Stofzuigen doodt alle levensstadia van de vlo. Gestoffeerde meubels is vaak gevoelig voor vlooien, zo is het tapijt het meubilair zit op. Dicht de stofzuigerzak in een zware vuilniszak en gooi het in een vuilnisbak buiten.

•  Spray meubilair en het tapijt onder de meubels met insecticide gemaakt voor indoor bestrijding van vlooien. Kijk voor een insecticide dat een insect groei regulator bevat. Insecticide effectieve ongeveer zes maanden. Het doodt volwassen vlooien en vlooien larven, en voorkomt dat ze eieren leggen. Insecticide niet pupal cocons elimineren.

•  Stofzuig uw meubels en tapijt dagelijks voor de komende twee weken om pupal cocons en vlooien die uit hen uit te roeien.

Tips & Waarschuwingen

  • Behandel een vlooienbesmetting zo snel mogelijk om de besmetting zich verspreidt naar andere gebieden in uw huis te voorkomen.