Hoe te Diverticulosis Cure Met Fiber

Hoe te Diverticulosis Cure Met Fiber

Diverticulosis komt van de ontsteking van de darm zakken. Het resultaat kan leiden tot misselijkheid, koude rillingen, krampen en constipatie. Patiënten kunnen ook tederheid ervaren op de linker zijkant van de buik. De ziekte komt veel voor in geïndustrialiseerde landen waar de inname dierlijke producten is hoog en vezelinname is laag. Fiber geeft het lichaam de bulk aan de spieren van de colon versterken en efficiënte eliminatie.

Instructies

•  Verander uw dieet. Zelfs als je het eten van vezelrijk voedsel, overschakelen op rauwe groenten en fruit, die de voordelen van glasvezel beter dan wanneer gekookt behouden.

•  Eet fruit en groenten met de huid, zoals appels en peren. Dit zal meer vezel dan vruchten gegeten zonder vel, zoals sinaasappels en bananen. Broccoli, wortelen en selderij zijn meer vezels dan aardappelen en maïs.

•  Juice uw voeding. Zolang het eten niet gekookt of schaal ten behoeve bijna zo goed als het eten van het voedsel geheel. Juiced voedingsmiddelen worden gemakkelijker verteerd en kan werken voor mensen die het vinden van de toename van de vezels ondraaglijk.

•  Neem psyllium. Beginnen met 1 theelepel per dag in het water en vervolgens te verhogen tot 2 theelepels per dag. Je kan wat ongemak of gas als uw lichaam zich aanpast.

Hints

  • Hoewel artsen het erover eens dat vezelrijk geneest diverticulosis, is het belangrijk om te worden onderzocht. Misschien andere problemen, zoals een darmobstructie, die chirurgie eisen.