Hoe te diagnosticeren ziekte van Alzheimer

Alzheimer is een degeneratieve neurologische aandoening die vooral voorkomt bij ouderen. Symptomen van de ziekte van Alzheimer omvatten geheugenverlies, verwardheid, stemmingswisselingen, depressie en verminderde perceptie zin. Door het leren van deze symptomen heeft, kunt u in staat om de ziekte van Alzheimer te diagnosticeren met de hulp van een arts.

Instructies

•  Leer de medische voorgeschiedenis van de patiënt. Vraag familieleden, indien zij geen specifieke symptomen heb waargenomen, waaronder het verlies van zowel de korte termijn en lange termijn geheugen, die vaak onderscheidt van Alzheimer uit meer voorkomende gevallen van dementie. De arts zal ook specifieke informatie over de werkingssnelheid en andere symptomen zoals stemmingswisselingen, verwarring en vervalt normale lichaamsfuncties en sensaties nodig.

•  Uitsluiten andere mogelijke medische aandoeningen. Een arts dient een grondig lichamelijk onderzoek naar de algehele gezondheid van de patiënt te onderzoeken. Schade aan de hersenen van langdurige blootstelling aan chemicaliën, tumoren en zelfs alcohol- of drugsmisbruik kan symptomen die lijken op de ziekte van Alzheimer te creëren.

•  versturen naar een CAT-scan (CT) of magnetische resonantie beeldvorming (MRI). Ofwel kan het bewijs van de ziekte van Alzheimer te openbaren of te ontdekken andere problemen die kunnen worden veroorzaakt de symptomen.

•  Gebruik neuropsychologische testen om de omvang van Alzheimer te evalueren. Een verscheidenheid van neuropsychologische testen kunnen worden gebruikt, waarvan de meeste bestaande uit een reeks vragen ontworpen om afwijkingen in redeneren, geheugen, cognitie en visuele waarneming bevestigen.

•  Vraag naar de nieuwste technologieën. Deze omvatten de analyse van cerebrospinale vloeistof naar de niveaus van bepaalde eiwitten meten en neuroimaging die gebruikt tomografie, of 3D grafieken vertegenwoordigen en de normale lichaamsfuncties te vergelijken.

Hints

  • Dementie, die wordt gekenmerkt door een verlies van cognitieve functie in een individu, is vaak voorkomend symptoom van veroudering en is geen indicatie van Alzheimer. U moet een juiste diagnose te krijgen van een arts om te bepalen of u lijdt aan de ziekte van Alzheimer.