Hoe te diagnosticeren carpaal tunnel syndroom

Hoe te diagnosticeren carpaal tunnel syndroom

Het hebben van een carrière in de moderne wereld van vandaag betekent het hebben om te zitten op de computer een stuk. Uitgebreide hoeveelheden tijd in de voorkant van het toetsenbord zet je een verhoogd risico op carpaal tunnel syndroom. Carpaal tunnel syndroom optreedt wanneer de zenuwen in de arm tegen de pols worden gedrukt en kan ook optreden wanneer de pols is gebroken. Symptomen van carpaal tunnel syndroom zijn duim, pols, vingers en palm pijn. Carpaal tunnel syndroom komt het meest voor bij vrouwen, hoewel de reden is onbekend. Oefeningen en arm braces zijn nuttig om carpaal tunnel syndroom te controleren, maar de meeste mensen die getroffen zijn met het zal de symptomen voor de rest van hun leven beleven.

Instructies

•  Beschouw je hobby's en beroep. Carpaal tunnel syndroom wordt waarschijnlijk veroorzaakt als gevolg van uitgebreide pols of handbeweging. Als u een frequente typer, video game player of muzikant, dan kunt u het carpale-tunnelsyndroom van overmatig gebruik van je handen te hebben.

•  Controleer uw symptomen. De symptomen van het carpale tunnel syndroom zijn pols pijn, vinger en knokkel pijn, en pijn in de palmen van je handen. Als u pijn in uw elleboog of bovenarm, heb je waarschijnlijk niet hebben carpaal tunnel syndroom, maar mogelijk een andere vorm van schade aan de zenuwen.

•  Ga naar een dokter om te bepalen of u carpaal tunnel syndroom. Uw arts zal vragen waar je hand of pols pijn, en langzaam draai je je pols. Afhankelijk van hoeveel pijn die je voelt terwijl je pols wordt gedraaid, zal uw arts bepalen of u carpaal tunnel syndroom. Hij kan u voorschrijven pijn medicatie als uw carpaal tunnel syndroom is ernstig.

•  Overweeg om pols braces. Ongeacht of je zijn gediagnostiseerd met carpaal tunnel syndroom, kunt u profiteren van de pols braces zijn wanneer u last pols of de hand pijn. U kunt pols braces kopen bij de meeste drogisterijen of apotheken. Draag ze 's nachts of wanneer u gebruik maakt van uw handen tijdens langere perioden.

•  Koop een ergonomisch toetsenbord als u een computer gebruikt op het werk of thuis. Eventuele extra stress op je polsen kan worden verlicht door het gebruik van een ergonomisch toetsenbord. De meeste gevallen van carpaal tunnel syndroom wordt veroorzaakt door langdurig gebruik van de computer, dus voorzichtigheid te betrachten bij het gebruik van een toetsenbord van de computer.

Hints

  • Volg altijd de aanbevelingen van uw arts.
  • Zie een arts als u last pols pijn of denkt dat u het carpale tunnel syndroom.