Hoe te DHT verlagen

Hoe te DHT verlagen

DHT of dihydrotestosteron, is een chemische stof in het lichaam die kunnen leiden tot haaruitval indien zij in grote hoeveelheden en kan ook een factor in diverse prostaat problemen. Wat haaruitval betreft overmaat DHT bindt aan de haarfollikels. Dit interfereert met hun voedingsstoffen, waardoor ze te krimpen en uiteindelijk sterven. Excess DHT vergroot ook de prostaat, hetgeen kan leiden tot goedaardige prostaathyperplasie en zelfs prostaatkanker.

Instructies

Tips voor General DHT Reduction

•  Voeg soja voedingsmiddelen aan uw dieet. Volgens een Harvard Medical School studie gepubliceerd in een uitgave van het Journal of Nutrition 2003, soya remmen de vorming van DHT. Hele soja voedsel zoals tempeh, tofu en sojabonen zijn te verkiezen boven verwerkte soja aangetroffen in vleesvervangers.

•  Drink zwarte thee. De Harvard-studie vond ook dat zwarte thee afgenomen DHT vorming. Groene thee zou nuttig zijn als goed, de studie opgemerkt, maar zwarte thee geproduceerd meer voordeel.

•  Werken met een zorgverlener die ervaring heeft met het gebruik van natuurlijke geneeskunde voordat hij zich op supplementen. Dit is vooral belangrijk bij de behandeling van hormonale processen. Veel supplementen op de markt aanspraak op lagere DHT levels maar vaak hebben geen solide wetenschap om een ​​back-up van hun vorderingen. Het werken met een deskundige professioneel of kan u helpen bij het ontwerpen van een veilige en effectieve behandeling plan.

DHT productie en haaruitval

•  Overweeg het gebruik van Propecia voor haaruitval als je een man bent. Deze FDA-goedgekeurde behandeling voorkomt dat testosteron uit het converteren naar DHT.

•  Gebruik zag palmetto en zoethout supplementen. Volgens de alternatieve geneeskunde expert Dr Andrew Weil, kunnen deze supplementen DHT productie te verlagen. Neem contact op met een arts met ervaring in het gebruik van alternatieve behandelingen. Uw beste keuze is een medisch opgeleide arts die natuurlijke therapieën integreert in zijn behandelingen.

•  Zie uw arts over haaruitval als je een vrouw bent. In sommige gevallen wordt veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden tussen mannelijke hormonen zoals DHT en vrouwelijk homones. Uw arts kan u onderzoeken en suggereren behandelingen om het hormonale evenwicht en de haargroei te herstellen.

Hints

  • Saw Palmetto is niet geschikt voor vrouwen. Propecia is alleen goedgekeurd voor mannen en kunnen bijwerkingen veroorzaken zoals verminderde seksuele interesse en functie. Controleer altijd met uw arts voordat u eventuele aanvullingen of andere soorten behandelingen.