Hoe te Detox Met Russische Kombucha Thee

Hoe te Detox Met Russische Kombucha Thee

Russische Kombucha is een zoete thee die wordt gefermenteerd met goed-voor-ons bacteriën en gist. Gebruikt als een huis remedie in Rusland en Azië voor twee duizend jaar, kombucha heeft ontgifting en antibiotische eigenschappen. Men denkt toxinen en zware metalen uit het lichaam en boost immuniteit verwijderen. Er moet echter worden gemaakt en correct gebruikt, als verontreinigd kombucha is ziek en zelfs mensen gedood.

Instructies

•  Figuur uit de juiste hoeveelheid van Kombucha thee te drinken voor je lichaam grootte. Veel mensen beginnen met twee gram per dag en bouwen een kopje of meer per dag. Als je drinkt te veel kombucha, kunt u te snel ontgiften en ervaring hoofdpijn, misselijkheid, lusteloosheid of losse stoelgang. Als een van deze symptomen zich voordoen, simpelweg verlagen van uw inname van kombucha. Raadpleeg uw arts voor het drinken van Kombucha als u het nemen van eventuele medicijnen of hormonale substitutietherapie, omdat kombucha interacties met hen kunnen hebben.

•  Koop gebotteld Russische Kombucha op een health food winkel, of brouwen van uw eigen, zolang je de instructies precies volgen. Breng drie liter water aan de kook en haal van het vuur. Voeg een kopje suiker of verdampt suikerrietsap en steile met vier zakken van zwarte of groene thee. Cool thee en overbrengen in een schone, heldere glazen kom of pot. Op de top van de thee lag de scoby een cultuur van bacteriën en gist die een paddestoel lijkt. Dek de kom af met een papieren handdoek of een dunne witte katoenen doek en gebruik een rubberen band om het te beveiligen om de nek. Zet opzij in een warme, donkere, geventileerde plek voor zeven tot tien dagen. Zuurgraad van de drank is meestal bereikt zijn hoogtepunt op de achtste dag. Verwijder de scoby en giet de vloeistof af. Slaan de resulterende kombucha in goed afgesloten glazen potten in de koelkast. Zij zal zuur tijd, maar kan worden opgeslagen voor vele weken.

•  Drink Russian kombucha koud of op kamertemperatuur. Verwarmen van het vernietigt een deel van zijn gezonde eigenschappen. Voor zoeter thee, brouwen voor kortere tijd, zeven dagen. Kombucha heeft een natuurlijke koolzuur dat toeneemt met brouwsel tijd, dus laat het gaan tien dagen als je het wilt borrelen. Kombucha kan op smaak worden gebracht met de meeste iets van jasmijn om vlierbessen granaatappel.

•  Vergeet niet om gehydrateerd te blijven als je van plan bent een detox-programma. Ook krijgen veel oefening om te helpen je zweet van de gifstoffen.

Hints

  • Sommige mensen hebben een allergische reactie op Kombucha, vooral als er veel giftige stoffen in hun lichaam en hun lever kan niet overweg met het detox proces dat triggers Kombucha. Als dat gebeurt, probeer ontgiften de lever voor twee of drie weken de eerste, met behulp van bieten kwas of ander product bekend voor het reinigen van de lever, voor het drinken kombucha. Scobys vermenigvuldigen en kan steeds opnieuw worden gebruikt.
  • Niet drinken kombucha die schimmel heeft ontwikkeld.