Hoe te detecteren en te voorkomen parodontale tandvleesaandoeningen

Hoe te detecteren en te voorkomen parodontale tandvleesaandoeningen

Parodontale gom ziekte treft de ligamenten die aansluiten op de wortels van de tand, het tandvlees en tussen de tanden en het tandvlees. Met de juiste tand en verzorging van het tandvlees, een persoon die het meest waarschijnlijk voorkomt deze ziekte en behoudt hun glimlach voor hun leven.

Instructies

•  Onderzoek uw tanden en tandvlees regelmatig op zoek naar tekenen van parodontitis. Parodontitis is gingivitis, wanneer in een milde vorm en parodontitis in zijn ernstige vorm.

•  Kijk voor waarschuwingssignalen, zoals een gemakkelijk bloedend tandvlees, gezwollen tandvlees, aanhoudende slechte adem, losse of scheiden blijvende tanden of van enige wijziging in de manier waarop uw tanden in elkaar passen. Let ook op het tandvlees weg van de tanden getrokken.

•  Ga naar een tandarts voor check-ups en reinigingen twee keer per jaar om parodontitis te voorkomen. Daarnaast Poets en flos je tanden en eet een evenwichtig dieet vermijden van snoep. De USDA biedt een voorgestelde evenwichtige voeding en voedsel piramide voor alle leeftijdscategorieën.

•  Wijzig uw tandenborstel eens per kwartaal en gebruik fluoride versterkt tandpasta. Doden bacteriën in de mond met een mondwater dagelijks.

•  Verminder risicofactoren zoals roken en pruimtabak, de gevolgen van diabetes, scheve tanden of bruggen en defecte vullingen door het aanpakken van deze aandoeningen voordat ze bijdragen aan tandvleesaandoeningen. Andere punten om naar te kijken als risicofactoren zijn zwangerschap, de pil, steroïden, anti-epilepsie medicijnen en therapie van kanker drugs.