Hoe te detecteren Childhood Cancer

Hoe te detecteren Childhood Cancer

Hoewel kanker vaak met oudere leeftijden, zijn er een klein aantal kankers wordt bij kinderen. In de Verenigde Staten, zijn er ongeveer 10.000 tot 11.000 nieuwe gevallen van kanker bij kinderen per jaar en ongeveer 1500 sterfgevallen door kanker bij kinderen tussen 0 en 14 jaar behandeling van kinderen met kanker, zoals kanker in de andere leeftijdsgroepen, hebben veel baat bij vroege opsporing . Leer om kanker op te sporen in uw kind hier.

Instructies

•  Als uw kind heeft onverklaarbare pijn in de gewrichten, koorts, bloeden en zwakte, controleren op leukemie (kanker van witte bloedcellen). Leukemie is goed voor bijna 1/3 van de kinderen met kanker.

•  Als kind zwelling of knobbels in de buik, hij neuroblastoom, een vorm van kanker van het zenuwstelsel of Wilms tumor: de jeugd nierkanker hebben.

•  Raadpleeg uw arts over de mogelijkheid dat uw kind hersenkanker als hij hoofdpijn, braken, wazig zien, duizeligheid of onrustige wandelen of hanteren objecten. Brain kanker is goed voor ongeveer 20 procent van de kinderen met kanker.

•  Als u kind zwelling van de lymfeklieren in de lies, oksel of nek en koorts, hij non-Hodgkin of Hodgkin lymfoom ontwikkelen.

•  Raak niet in paniek als uw kind een of enkele van de symptomen van kanker bij kinderen. De bovenstaande symptomen kanker gedeeld door vele niet-levensbedreigende aandoeningen. Echter, moet u uw arts te raadplegen als een van de symptomen aanhoudt of regelmatig voorkomen zonder duidelijke uitleg.