Hoe te Destroy Candida biofilms

Hoe te Destroy Candida biofilms

Het genus Candida is een groep van schimmelorganismen. Aanwezigheid van candida in het menselijk lichaam is normaal, maar te veel kan problemen waaronder genitale infecties, chronische vermoeidheid, voedingstekorten veroorzaken en verlaagde immuniteit. Biofilms zijn complexe opbouw van micro-organismen. Zij genereren een zelf-beschermende film van polymere verbindingen. Voorbeelden van gemeenschappelijke biofilms zijn tandplak en de slijmerige substantie gevonden in het riool. Candida biofilms resistent zijn tegen antimicrobiële / antischimmelmiddelen en daardoor moeilijk te vernietigen. Biofilms kunnen biomaterialen zoals intravasculaire katheters, contactlenzen en tandheelkundige implantaten, die gevaar kunnen ernstige gezondheidsproblemen infecteren, zoals het Bio News Online website verklaart.

Instructies

•  Neem QuantaBiotica. Anti-infectieuze en anti-candida agenten vaak voorgeschreven kan niet effectief binnen in de biofilm. Dit laat de micro-organismen vrij te muteren en immuun hen. QuantaBiotica echter gebruikt uw immuunsysteem om langzaam af te breken de candida biofilm. U kunt QuantaBiotica niet zonder toezicht van een arts die raad in quantum geneeskunde is gecertificeerd door Dr. Paul Yanick (de oprichter en voorzitter van de American Association of Quantum Medicine).

•  Neem twee capsules van QuantaBiotica dagelijks voor het ontbijt.

•  Verhoog de ​​dosering als u pijn voelt in een bepaald orgaan zoals uw galblaas of maag, of als uw symptomen plotseling aanzienlijk veranderen. Als u een gewicht tussen 80 en 120 pond., Nemen drie caps drie keer per dag. Als je tussen de 121 en 175 pond, nemen vijf caps drie keer per dag. Neem zeven caps drie keer per dag als je weegt tussen de 175 en 220 pond. Deze verhoging van de dosis is een tijdelijke maatregel.

•  Ga terug naar uw normale dosis van twee QuantaBiotica capsules per dag na vijf dagen.

•  Herhaal de tijdelijke dosisverhoging zo vaak behoefte in het behandelingsprogramma.

•  Neem je QuantaBiotica bij de maaltijd als uw arts denkt dat de biofilm is in uw dikke darm of de dunne darm. Het eten draagt ​​de medicatie verder door je spijsverteringsstelsel. Als uw arts denkt dat de candida biofilm is hoger, in de maag of galblaas, bijvoorbeeld, neem je medicijnen tussen de maaltijden.