Hoe te destilleren Stevia bladeren

Stevia is een kruiden zoetstof wordt al eeuwen wereldwijd als alternatief voor geraffineerde suiker. Vaak genoten zonder de bittere nasmaak geassocieerd met de meeste chemische zoetstoffen, Stevia is een zoetstof optie voor diabetici en mensen bezig met gezond eten. De meeste reformwinkels verkopen Stevia als voedingssupplement; Echter, het is makkelijk (en goedkoper) om de essentiële olie van nature aangeboden door Stevia bladeren gebruiken. Gebruik van stoom om de olie te destilleren uit de bladeren of steile de bladeren in alcohol om de zoetstof te halen. Maak dan gebruik van de olie of uittreksel aan koffie en andere dranken, zelfs havermout zoeten.

Instructies

Stevia Steam Destillatie

•  Plaats de schone stenen in de theepot om de bladeren stoppen niet tegen de bodem van de pot.

•  Sluit rubberen slang aan de tuit van de theepot. Rest het midden van de buis in een pan met ijswater. Plaats het andere uiteinde van de slang in een kommetje. Plaats de kom met ijswater niveau met de top van de theepot. Plaats het kommetje onder zowel de theepot en het ijswater. Dit is het systeem dat u nodig hebt om te zetten.

•  Verzamel de essentiële olie die druipt in de kleine kom. De natuurlijke olie gescheiden van het water ook verzameld in de kom.

Stevia Extract

•  Combineer Stevia bladeren met pure USP graanalcohol. Scotch werkt ook. De sterkte van het extract wordt bepaald door het aantal (en natuurlijke zoetheid) van de bladeren en de hoeveelheid alcohol.

•  Laat het mengsel zitten voor 24 uur.

•  Filter de vloeistof. Gooi de doorweekte bladeren weg. Het extract smaak met behulp van zuiver water.

•  Indien gewenst, verminderen het alcoholpercentage heel langzaam verwarmen van het extract. Het toestaan ​​van de alcohol te laten verdampen Wees er absoluut zeker van het mengsel niet aan de kook. Het extract kan ook langer worden verhit en gereduceerd tot siroop.

Hints

  • De FDA heeft Stevia onveilig geacht. Sommige wetenschappers zijn bezorgd over de potentiële gevaren van Stevia gebruik - incuding verminderd metabolisme, kanker en nadelige reproductieve bijwerkingen.