Hoe te Depressie tests om online te zoeken

Hoe te Depressie tests om online te zoeken

Wilt u een depressie test om online te nemen om te zien of u tekenen of symptomen van kleine depressie of zelfs klinische depressie (ernstige depressie) vinden? U kunt gratis een depressie test online te vinden en mee te nemen om te zien of u lijdt aan een depressie. Deze eenvoudige online depressie tests kunnen niet in de plaats krijg je professionele hulp van een arts, maar het kan geven vertrouwd u met de tekenen en symptomen van depressief en geven u een idee als u aan de diagnostische criteria voor klinische depressie. Naar manieren om een ​​depressie testen vinden om online te nemen, lees dan de onderstaande.

Instructies

•  Zoek gratis DEPRESSIE TESTEN OP MEDISCHE WEBSITES:
Doe een online zoeken naar medische websites. Medische websites hebben over het algemeen een zoekvak dat u kunt typen in "Depressie testen" en een lijst van verschillende depressie tests zullen worden weergegeven. Een paar medische websites die u kunt beginnen met zijn WebMD (http://www.webmd.com), Mayo Clinic (http://www.mayoclinic.com) en Health Line (www.healthline.com)

•  Zoek gratis DEPRESSIE EXAMEN VAN DEPRESSIE FORUM:
Er zijn forums gewijd aan depressie en bieden mensen manieren om een ​​depressie advies te krijgen, meer informatie over depressie en leren over de symptomen van depressie. Samen met het leren meer over depressie, kunt u ook handige links zoals waar om depressie te testen online te vinden. Doe een online zoektocht naar een depressie forums te vinden. Wanneer u uw zoekopdracht uitvoert, type in "Depressie Forum" en registreer met een paar forums die je kunt vinden. Kijk door de depressie forum posts om vrije plaatsen om depressie tests te nemen vinden online.

•  Zoek gratis onderdrukproeven in chatrooms:
Depressie chatrooms zijn een andere plek waar je gratis een depressie test online kan vinden. Doe een internet zoeken en typ in "depressie chat rooms". Een lijst van chatrooms gewijd aan een depressie zal worden opgenomen. Bezoek een chatroom en post een vraag stelt andere leden als ze weten van websites die u kunt nemen om gratis depressie testen vinden. Wachten om te zien of er iemand in de depressie chatroom heeft een antwoord en biedt links naar depressie test online.