Hoe te Depressie gevecht met Diet & Exercise

Volgens informatie van de Public Broadcasting System, depressie is een vrij veel voorkomend probleem dat bijna 10 procent van de Amerikaanse bevolking elk jaar treft. Hoewel terwijl in het midden van een depressie het lijkt alsof er geen uitweg is, zijn er niet-medische stappen die u kunt nemen ter bestrijding van deze ziekte. Door het gebruik van een aangepast dieet en een regelmatige lichaamsbeweging plan, kunt u proactief verbeteren van uw stemming en uw depressie aanzienlijk verminderen.

Instructies

•  Volg een mediterraan dieet, consumeren veel vis, noten, volle granen, fruit en groenten te wenden van depressie via het dieet middelen. Volgens een artikel uit oktober 2009 Science Daily, wordt gebruik van een mediterrane dieet geassocieerd met een verminderd risico op depressie. Een evenwichtig dieet bij elke maaltijd, altijd gericht op ten minste een vrucht, een groente, een eiwitbron (eten vis ten minste eenmaal per dag of om de dag), en een bron van onverzadigde vetzuren (bijvoorbeeld noten of olijfolie) consumeren .

•  Engage in regelmatige matig intensieve lichaamsbeweging minstens vier of vijf dagen per week. U hoeft zich niet bezig met gestructureerde opleidingsprogramma's; het is genoeg dat je een activiteit die u kunnen helpen om uw hartslag en ademhaling te verhogen kiezen. Sample activiteiten zijn wandelen, tuinieren, fietsen, het uitvoeren van huishoudelijke taken en dergelijke. Volgens de Mayo Clinic, elke activiteit die helpt om je uit de bank kan helpen met een depressie, dus streven naar minstens 30 minuten lichaamsbeweging per dag.

•  Blijf consistent met uw dieet en lichaamsbeweging plannen. Als je valt van de spreekwoordelijke wagen met een cheat maaltijd of een gemiste training, niet boos over het en laat het spiraal in het opgeven van het plan. In plaats daarvan, gewoon hervat uw dieet met uw volgende maaltijd of uw training op de volgende dag. Ook hoeft niet in de steek je nieuwe gewoontes wanneer je voelt dat je depressieve symptomen beginnen te vervagen. Stok met een gewoon dieet en lichaamsbeweging plan om door te gaan de vruchten plukken lang nadat je jezelf vrij van depressie.