Hoe te Depressie Gemak met cognitieve gedragstherapie

Depressie is een veel voorkomende psychische probleem dat veel mensen worden geconfronteerd. Vermoeidheid, verdriet, ziekte en zelfs een verlies van vrienden zijn allemaal tekenen dat je kan worden ingedrukt. Cognitieve therapie wordt gedaan met een geestelijke gezondheid specialist en de patiënt. Het doel van deze therapie is de patiënt te beseffen hoe hij reageert en interpreteert verschillende situaties krijgen. Hier is hoe deze populaire en effectieve therapie voor depressie te verlichten benutten.

Instructies

•  Kies een counselor. Eén van de belangrijkste stappen succesvol een cognitieve helpen bij depressie is de juiste therapeut vinden. Dona € ™ t regelen voor zomaar een therapeut. Je moet helemaal comfortabel met uw therapeut te voelen om het meeste uit uw cognitieve therapie. De verkeerde therapeut zal waarschijnlijk uw resultaten stunt en zal ook een verspilling van je geld. De website van de Nationale Vereniging van cognitieve gedragstherapie therapeuten zal u wijzen op de therapeut in uw buurt (zie bronnen hieronder).

•  Houd een dagboek. Het is waarschijnlijk dat uw therapeut zal u vertellen om een ​​lopende dagboek bij te houden. Het doel hiervan is om te documenteren hoe je je voelt en als je voelt hoe je je voelt. Een tijdschrift is een definitieve instrument in therapie. Breng uw dagboek om uw sessie en bespreken met uw therapeut. Soms helpt het om je dagboek te studeren of op zijn minst herlezen voordat je sessie.

•  Wees een actieve patiënt. Terwijl je niet gek over de dingen die je therapeut zegt te doen zou kunnen zijn, houden een open geest. Begrijp dat ze is een professionele en wil je helpen. Door de resterende actieve patiënt, zal je het meeste uit uw geld te krijgen en het bereiken van een optimaal resultaat.

•  Houd een lopende lijst. In ons drukke leven, ita € ™ s moeilijk om dingen te onthouden wanneer youâ € ™ re op de plek, vooral in een counseling sessie. U kunt deze gemeenschappelijke frustratie sloeg door het houden van een lopende lijst gedurende de week van wat u wilt bespreken met uw therapeut. Doe dit in aanvulling op je dagboek.

•  Notice wanneer je meer nodig hebt. Als je gaat door een ongelooflijk moeilijke patch, of als youâ € ™ re ervaren extreme succes in uw cognitieve therapie, dona € ™ t bang om te vragen voor een extra sessie. Dit zal ofwel houden de bal aan het rollen of krijg het rollen nogmaals als je vooruitgang is vertraagd.

•  Sta open voor suggesties. Het is mogelijk dat uw therapeut medicijnen of oefeningen kunnen suggereren voor u. Terwijl uw eerste neiging zijn om de suggesties volledig verwerpen, is het belangrijk te begrijpen dat deze oefeningen zijn essentieel voor een succesvolle cognitieve therapie. Als je serieus bent over het overwinnen van je depressie zijn, is het belangrijk om een ​​open geest te houden.

Hints

  • Zet opzij tijd elke dag om te schrijven in je dagboek. Dit zal ervoor zorgen dat u tred te houden met uw journaling. Daarnaast zal het nuttig zijn om een ​​aantal prive-tijd te hebben om jezelf te zijn.
  • Dona € ™ t verblijf met een therapeut die je dona € ™ t goed bij voelt. In plaats daarvan, het vinden van een therapeut die werkt voor u.