Hoe te Depressie Beat for Good

Volgens de Nationale Alliantie over geestelijke gezondheid, depressie is een van de belangrijkste oorzaken van invaliditeit in de hele wereld. Ongeveer 15 miljoen inwoners van de VS ervaart ernstige depressie per jaar. Ook al is er geen officiële medische cure, sommige mensen in staat zijn om depressie te verslaan door het veranderen van aspecten van hun leven en na door met de behandeling.

Instructies

Het overwinnen van depressie

•  Ga op zoek naar de hulp van een professionele geestelijke gezondheid counselor om te helpen begrijpen uw depressie. Verschillende soorten van de therapie kan u helpen een depressie verslaan in de tijd, met inbegrip van cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke therapie.

•  Indien voorgeschreven, neem regelmatig psychiatrische medicijnen voorschrijven. Antidepressiva en anti-angst medicijnen, zoals Celexa, Zoloft en Lexapro zijn allemaal effectieve behandelingen. Deze medicijnen kunnen helpen om de symptomen van een depressie onder controle terwijl u aan het maken van de veranderingen en verbeteringen die nodig zijn om je op een gezonder pad.

•  Zorg voor sociale ondersteuning door te praten met vrienden, familieleden en zelfs ondersteuning groepsleden over hoe u wilt depressie verslaan. Wonen vergaderingen van de steungroep. De aanmoediging die u ontvangt van deze individuen kunnen helpen met uw motivatie, stemming en het gevoel van eigenwaarde, maar wordt omringd door anderen kan helpen verslaan gevoelens van eenzaamheid.

•  Oefen ontspanningstechnieken dagelijks aan een gevoel van rust te bereiken. Ontspanning technieken omvatten meditatiesessies, progressieve ontspanning van de spieren en diepe ademhalingsoefeningen. Enkele voordelen van deze technieken omvatten oefenen een lagere bloeddruk, hartslag, verminderde prikkelbaarheid en betere concentratie.

•  Op zoek gaan naar alternatieve therapieën. Alternatieve therapieën die worden gebruikt in de hele wereld omvatten acupunctuur, yoga en massage therapie.

•  meer actief door het nemen van hobby's, sporten en tijd doorbrengen buiten. Wandelen, joggen, wandelen en fietsen zijn allemaal activiteiten die het gehele lichaam te verbeteren en kan helpen bij het verbeteren van uw kijk op het leven.

•  Praktijk positieve-zelf praten om te helpen overwinnen gevoelens van ontoereikendheid en waardeloosheid. Met behulp van positieve self-talk en "I" verklaringen kan je helpen te kalmeren, weer controle en het verbeteren van uw denkproces wanneer ze geconfronteerd worden met uitdagingen.