Hoe te Dental Cement Van Tanden Verwijder

Hoe te Dental Cement Van Tanden Verwijder

Tandheelkundig cement wordt in veel orthodontische procedures. Het is niet ongewoon dat er mogelijk resten bij het verwijderen bretels, het vullen van een holte of repareren van een afgebroken tand. Als er grote stukken van cement op de tanden die ongemak of schaamte veroorzaken, kan het nodig zijn om ze te verwijderen. Als ze geen hinder veroorzaken of zijn nauwelijks merkbaar en je ervoor kiezen om ze met rust te laten, zullen ze uiteindelijk slijten vanzelf na een paar maanden. Er zijn een aantal eenvoudige stappen om tandheelkundige cement thuis verwijderen voordat overleg met uw tandarts.

Instructies

•  Identificeer de gebieden in de mond waar er grote stukken cement.

•  schraap voorzichtig uit de grotere stukken van cement met een tandenstoker, en let niet te schrapen of krassen op de tanden.

•  Schraap in secties, te beginnen met de rug, dan verder naar voren en vervolgens naar de andere kant. Dit zal de processtroom gemakkelijker en sneller te maken.

•  uw mond met lauw water spoelen na elk gebied wordt geschraapt om ervoor te zorgen al het cement wordt uitspugen na elk gebied wordt schoon geschraapt. U wilt niet naar een van de cement te slikken.

•  Poets je tanden na alle gebieden zijn geschraapt en de grote brokken van cement zijn verwijderd. Borstelen zal los en verwijder alle van de resterende stukken van cement.

•  uw mond met lauw water spoelen weer na het poetsen.

•  Neem contact op met uw tandarts voor professionele verwijdering van tandheelkundige cement als na het volgen van deze stappen u merkt zijn er nog resterende gebieden van tandheelkundige cement.

Hints

  • Wanneer u schrapen je tanden zorgen ervoor dat uw hoofd niet terug getipt. De stukken van cement kon terug in je keel vallen als je ze chip af. Ofwel tip je hoofd naar beneden of houd het recht om de stukken uit te spugen als ze worden afgeschraapt de tanden.
  • Als de bovenstaande stappen niet werken, neem dan contact met uw tandarts voor professionele verwijdering. Zorgen voor je tanden niet beschadigd raken door herhaalde pogingen kan de juiste apparatuur en de ervaring van een professional nodig. Als u een oneven of slechte smaak te ervaren in je mond, moet de tandheelkundige cement worden verwijderd. Afhankelijk van het cement gebruikt in tandheelkundige procedure kan overbelichting leiden tot verlies van smaak. Raadpleeg uw tandarts indien dit toch gebeurt.