Hoe te Dementie Identificeer

Hoe te Dementie Identificeer

Dementie is een degeneratieve aandoening van de hersenen dat vordert in de tijd. Als je niet onmiddellijk hulp wanneer je begint te merken symptomen van dementie te krijgen, behandeling nutteloos. Het lezen van dit artikel zal je leren hoe om dementie te identificeren.

Instructies

Opletten

•  Besteed aandacht aan de cognitieve functies. Demente patiënten vaak beginnen hun cognitieve functies verliezen. Sommige van de cognitieve functies die verloren kunnen gaan of verminderd als gevolg van dementie zijn onder meer het verlies van uw vermogen om te lopen en te praten. Wanneer je begint te merken deze symptomen, ze kan wel of niet het bewijs van dementie en de enige manier om te vertellen zou zijn om uw arts laten weten, zodat ze tests kunnen uitvoeren om te zien of u krijgt dementie en de noodzaak om de behandeling te beginnen zijn.

•  Besteed aandacht aan mentale functies. Het verliezen van uw vermogen om zelfstandig te denken, maken goede oordelen en concentraat voor lange tijd, samen met het verlies van een paar andere mentale functies, zijn het bewijs van dementie. Wanneer je begint te merken deze symptomen, laat de arts weten meteen, zodat ze een set van mentale evaluaties kan uitvoeren om te bepalen of u krijgt dementie.

•  Let op andere lichaamsfuncties. In de progressieve vorm van dementie, patiënten kunnen in het algemeen niet alleen leven en kan amper staan ​​zonder hulp. Ze zijn erg vergeetachtig. Een ander symptoom van dementie is het verlies van bepaalde lichamelijke functies, die het verminderd vermogen om te eten en slikken uw eigen eten en naar de wc gaat op uw eigen bevatten. Meestal door deze tijd, dementie is gevorderd om zijn laatste en meest vergevorderd stadium. Familieleden van dementerenden moet worden op de kijk uit voor deze symptomen en huur rond de klok professionele hulp aan dementerenden te helpen bij hun dagelijks leven.

Hints

  • Dementie is een progressieve ziekte. Niet uitstellen. Als u, of iemand die je kent, is het ervaren van de symptomen van dementie, krijgt onmiddellijk een arts raadplegen.