Hoe te Custom Orthotics maken

Hoe te Custom Orthotics maken

Over-the-counter orthesen inefficiënt kan zijn wanneer het proberen om te voldoen aan uw individuele voet. Soms is het maken van een aangepaste orthese is een levensvatbare en gezondere optie. Orthesen kan kostbaar, ongemakkelijk en omslachtig zijn. Met zo veel verschillende stijlen en mogelijkheden die het kan moeilijk zijn om een ​​die contouren aan uw voet te vinden. Bij het maken van een aangepaste orthese voor jezelf of iemand anders die u ervoor te zorgen dat het apparaat gaat om goed te werken en de ondersteuning te bieden die persoon vereist.

Instructies

•  Ga zitten, zodat je knie is in een hoek van 90 graden. Leg een dun stuk karton (een map is voldoende) onder je voet.

•  Trace een overzicht van uw voet met behulp van een marker. Zorg ervoor om te markeren waar de bal en de hiel van je voet contact het papier.

•  Haal uw voet van het papier. Plaats een kleine hoeveelheid kit in de voetboog van de omtrek. Gebruik je vinger om de kalefateren rond de hele boog gebied verspreid.

•  Plaats plastic voedsel wrap over de kalefateren. Plaats uw voet terug over de omtrek. Druk hard op de hiel, bal en de randen van uw voeten te zorgen voor de kalefateren verdeelt.

•  Haal uw voet en laat de kit uitharden 48 uur. Verwijder de plastic voedsel wrap en snij het papier naar beneden om de exacte contouren van uw voet.

Hints

  • Bij het instellen van de kit met de voet, kunt u zich tot een dunnere zool en boog maken.