Hoe te Cure Impotentie Van een Hernia

Mannen die lijden aan een hernia kan ook impotent geworden. Een hernia is een abnormale uitstulping vaak gevonden in de buikwand, maar kan voorkomen in andere delen van het lichaam ook. Patiënten zijn over het algemeen niet van bewust dat hun gevecht met impotentie direct gerelateerd kunnen worden aan een hernial conditie, en kan worden geholpen.

Instructies

Impotentie en Hernia

•  Chirurgie kan nodig zijn. Impotentie of erectiele dysfunctie (ED), is het onvermogen om een ​​erectie te behouden, en is meestal een symptoom van een ziekte, in plaats van een probleem op zich. In tegenstelling tot de meeste hernia's die mogelijke oorzaken van impotentie zijn, een indirecte liesbreuk is een directe oorzaak van ED; in dit geval wordt de hernia beknelde en afdaalt in de lies. Chirurgie releases het uitsteeksel en voorkomt verdere schade van de beknelde hernia, het verlichten van impotentie.

•  Raadpleeg uw arts met betrekking tot ED medicijnen. Als chirurgie biedt geen impotentie verlichting, de medicatie genomen voor de behandeling van de hernia de dader kan zijn. Stress en medicatie oorzaak verminderde bloedcirculatie, en veroorzaken tijdelijke impotentie bij mannen. Recept ED medicijnen, zoals Viagra, helpen deze aandoening te verlichten.

•  Gebruik een stofzuiger vernauwingsinrichting (VCD). De VCD is het acryl cilinder die is geplaatst aan het einde van de penis. De band van de pomp is geplaatst aan het andere uiteinde en een vacuüm wordt gecreëerd, waardoor de penis rechtop te worden. De pomp zorgt voor de bouw, en de band onderhoudt het.

•  Probeer alternatieve behandelingen. Voedingssupplementen, zoals zink, vitamine C en lijnzaadmeel verbeteren ED. Het eten van kruiden, zoals ginseng, helpt ook bij het herstel van impotentie. Acupunctuur bestrijdt ED door gerichte behandeling van de bloedvaten.

•  Therapie kan helpen. Stress uit medicatie, een operatie, ziekte of het hebben van de hernia zelf kan leiden tot erectieproblemen. Psychotherapie vermindert stress en laat normale functie terug.

Hints

  • Overleg met uw arts voordat u enige medicatie of behandelingen worden geïntroduceerd.