Hoe te Cure carpaal tunnel syndroom

Hoe te Cure carpaal tunnel syndroom

Carpaal tunnel syndroom is een pijnlijke aandoening die vaak van invloed op mensen die gebruik maken van een computer toetsenbord. Er zijn verschillende graden van carpaal tunnel syndroom. In lichte gevallen, hand en pols pijn verdwijnt meestal op zijn eigen en geen behandeling. Anderzijds, ernstige gevallen van carpaal tunnel syndroom vereisen doorgaans arts.

Instructies

•  Neem regelmatig een pauze. Als je te maken hebt met een lichte vorm van carpaal tunnel syndroom, pauzes te nemen om uw handen rusten. Laat de computer en breng een cold pack om uw handen en pols. Dit kan pijn en tinteling verlichten.

•  Draag een pols spalk. Spalken zijn ontworpen om letsel te genezen, en ze kunnen effectief verminderen van de pijn geassocieerd met carpaal tunnel syndroom. Pols spalken worden gedragen tijdens het rusten of slapen.

•  Neem een over-the-counter medicatie. Pijn van carpaal tunnel syndroom is vaak te wijten aan ontstekingen. Beheersing van de ontsteking is de eerste stap om het stoppen van de pijn. Neem een ​​niet-voorgeschreven anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals ibuprofen.

•  krijg je een cortisone schot. Als carpaal tunnel pijn niet reageert op anti-inflammatoire geneesmiddelen, overleg dan met uw arts over een cortisone schot. Artsen injecteren de medicatie direct in de carpale tunnel. Cortisone vermindert de ontsteking en stopt carpaal tunnel pijn.

•  Denk aan carpaal tunnel chirurgie. Bij niet-chirurgische behandelingen zijn niet effectief, kunnen artsen raden een operatie om pijn, gevoelloosheid en tintelingen verlichten. Tijdens deze procedure, een chirurg maakt een kleine incisie in de pols en snijdt het ligament die druk en pijn op de zenuw veroorzaakt.