Hoe te Counsel Rouwende studenten na de dood van een Leraar

Hoe te Counsel Rouwende studenten na de dood van een Leraar

De dood van een leraar kan een tragisch verlies voor studenten te bewijzen in een school setting. Andere leraren en begeleiders moeten ingrijpen om studenten te helpen treuren het verlies van deze leraar. Het verlies van iemand geliefde kan een traumatische impact op de emotionele en sociale stabiliteit binnen een school, volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Bij het helpen van studenten door het verlies, moeten andere schoolpersoneel helpen stabiliseren de schoolomgeving door het aanbieden van de juiste ondersteuning.

Instructies

•  Bereid een verklaring. De informatie van de dood van de leraar moet de student lichaam circuleren op hetzelfde moment. Het Nationaal Centrum voor School Crisis en Rouw stelt dat door het hebben van een voorbereide verklaring, kan de school ervoor zorgen dat elke leerling ontvangt hetzelfde nieuws. Deze verklaring dient om te lezen door individuele leerkrachten in kleine klassen, zodat de groepen studenten kunnen rouwen en bespreken het nieuws in kleine groepen.

•  Stel een crisis response team. Het Amerikaanse ministerie van Onderwijs stelt de vorming van een crisis response team voor studenten die behoefte hebben aan de klas te verlaten als gevolg van verdriet. Schooladviseurs, moeten maatschappelijk werkers en psychologen een tijdschema voor rond-de-uurs beschikbaarheid voor studenten in de onmiddellijke nasleep van de dood te schrijven. De school moet een on-call nummer die de leerlingen kunnen bellen na uren in geval van bijzondere nood hebben.

•  Praat openlijk. De Universiteit van Buffalo adviesdiensten staat dat je moet studenten in staat om openlijk te praten over hun verdriet. Als de studenten willen het incident in de klas te bespreken, moeten ze de mogelijkheid hebben om dat te doen. Als de student wil individueel praten met een leraar of begeleider over zijn verdriet, moet hij naar de les om te verlaten om zijn gevoelens te bespreken.

•  Identificeer emotionele nood. Studenten moeten zich bewust van betreffende emotionele nood in zichzelf en anderen te worden, volgens de National Center for School Crisis en Rouw. De lokalen moeten langs een lijst van problemen die extra begeleiding vereisen, zoals snijden, suïcidale gedachten en gewelddadige woede. Als de studenten of hun vrienden ervaren een van deze, moeten ze worden geïnstrueerd om dit te melden aan de crisis response team aan verdere tragedies in de school te voorkomen.