Hoe te Cortisol verminderen

Cortisol wordt uitgebracht in het systeem wanneer u zich gestrest, moe of depressief. Wanneer het lichaam te veel cortisol, na verloop van tijd kan leiden tot veel gezondheidsproblemen, zoals een verhoogd risico op hartaandoeningen, beroertes en kanker. Er zijn veel eenvoudige manieren om de afgifte van cortisol te verminderen in je lichaam. De nummer een manier is om stress te verminderen. Dit kan een betaalbare en uiterst voordelige manier om de algehele gezondheid te verbeteren.

Instructies

•  Start een meditatie. Dit kan worden bereikt door het maken van een kleine ruimte in uw huis gewijd naar rust en vrede waar je diepe ademhaling kan doen zonder onderbreking. Adem diep in en uit, terwijl je ogen sluiten, en laat je gedachten drift. Houd je geest zo stil als je kunt proberen niet te denken over iets. U kunt de zachte klassieke muziek spelen op de achtergrond, die helpt het lichaam te ontspannen. Probeer te mediteren gedurende minstens 30 minuten per dag. Dit zal u helpen zich meer rustige en ontspannen de hele dag.

•  Drink kamille thee de hele dag om je zenuwstelsel te ontspannen. Kamille thee is veilig en rustgevend, en kan bijdragen tot het verminderen van angst en depressie. Kamille thee kan gevonden worden op elke supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan.

•  Probeer kava kava wortel. Kava kava wortel kan gebruikt worden in tinctuur vorm voor de grootste voordelen, maar mag alleen worden gebruikt voor paniek of extreme angst. Het is zeer krachtig en werkt snel, maar het gebruik van kava kava wortel lange termijn kunt u bijwerkingen geven. Volg de aanwijzingen op de fles tinctuur. U kunt kava kava wortel tinctuur op elk health food winkel te vinden.

•  Probeer Rescue Remedy, een bloem essentie gecreëerd door bachbloesems die sterk vermindert stress en angst. Het is een combinatie van plantenextracten die samenwerken om het zenuwstelsel te kalmeren en stress te verlichten. U kunt Rescue Remedy vinden op een health food winkel.

•  Start een oefening routine. Uitoefenen is een geweldige manier om in vorm te krijgen en stress te verminderen. Probeer te oefenen voor 30 minuten per dag met een intensiteit niveau dat zweten induceert. Zweten tijdens het werken te zijn echt verlicht angst en vermindert depressie.