Hoe te Coronary Artery Disease Cure

Kransslagaders hebben een belangrijke baan, een levenslange carrière dat zolang je hart doet duurt. Hun taak is om het hart voorzien van bloed, zuurstof en voedingsstoffen die het nodig heeft om zijn werk goed te doen. Zodra ze beschadigd of ziek u echter gediagnosticeerd met coronaire hartziekte. Velen geloven dat deze ziekte kan worden genezen of omgekeerd, en bieden programma's om deze; ze zijn alleen misleidend u met hun verklaringen. Het is een ziekte echter dat met de juiste behandeling en levensstijl veranderingen, kan worden omgezet in een goedaardige ziekte, met een normale levensduur met weinig of geen symptomen voor de meeste patiënten.

Instructies

Hoe te Coronary Artery Disease Cure

•  Stoppen met roken. De belangrijkste oorzaak van coronaire hartziekte is het roken of het gebruik van tabak. Er zijn een verscheidenheid van het stoppen met roken programma's beschikbaar voor degenen die wensen te stoppen.

•  Wijzig uw dieet. Een andere manier om de conditie van uw bloedvaten te verbeteren is door het veranderen van uw dieet. Base het op fruit, groenten, volle granen en magere eiwitten, en knip de verzadigde vetten, cholesterol en natrium. Deze veranderingen, na verloop van tijd, zal een verschil in je bloedvaten en je hart te maken.

•  Neem cholesterol medicijnen. Een van de meest voorkomende redenen mensen ontwikkelen coronaire hartziekte door tandplak door vetafzetting langs de wanden van de slagaders. Medicijnen die de LDL of slechte cholesterol te verlagen, helpen verminderen uw risico van plaque opbouw en resulterend in, of het versnellen van het proces van, coronaire hartziekte.

•  Voeg een aspirine per dag. Aspirine heeft twee voordelen; Eerst wordt het gebruikt als een anti-platlet, wat betekent dat het bloed verdunt. Voorts kan een anti-coagulant, waardoor het risico van bloedstolsels die kunnen een slagader blokkeren en leiden tot een hartaanval vermindert.

•  Gebruik een blocker. Een calciumantagonist die is. Het verhogen van de bloedstroom naar het hart helpt uw ​​bloeddruk te verlagen, omdat het hart niet hoeft te werken zo hard om het volume van het bloed zelf te produceren. De calciumblokkers opent de kransslagaders zodat dit proces kan plaatsvinden.

•  Haal een atherectemy. Tijdens deze procedure, wordt een katheter (een dun buisje) ingebracht in de geblokkeerde slagader samen met diverse kleinere apparaten. Samen reinigen ze de slagaders en verwijder de ophoping van schadelijke, soms dodelijke, plaque.

•  Onderga bypassoperatie. Dit wordt ook wel slagader enten omdat een slagader van een ander gebied van het lichaam wordt verwijderd en chirurgisch geïmplanteerd in de hartspier en wordt het beschadigde slagader. Dit maakt het mogelijk een andere route voor het bloed te nemen tijdens uw reis door het hart.