Hoe te Coral wonden te behandelen

Mensen die in de oceaan zwemmen soms in contact komen met koraal en krijg koraal schrammen of wonden. Er zijn een aantal technieken voor de behandeling van koraal wonden, die je een reis naar het ziekenhuis te kunnen redden. Maar als de wond niet goed genezen, zoek medische hulp zo snel mogelijk. Onbehandeld, kan deze wonden levensbedreigend zijn.

Instructies

•  Reinig de wond met water en zeep. Giet waterstofperoxide gemengd met water op de wond. Zorg ervoor dat u elke koraal vuil te verwijderen uit de wond voorzichtig met een pincet. Kijk over de wond zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het schoon is. Herhaal stap 1 als nodig is, totdat er geen teken van vuil of puin in de wond.

•  omvatten voorzichtig de wond met een dun laagje bacitracine zalf met een Q tip. Vervolgens bedekken met een niet-hechtende verband. Wijzig de dressing drie keer per dag. Zorg ervoor dat u een verband dat niet blijft plakken aan de wond en bloedingen veroorzaken, wat zou het langer duren om te genezen gebruiken.

•  Controleer de wond elke keer dat je de dressing veranderen. Als je pus, zwelling of als het slecht genezende opmerken, Raadpleeg onmiddellijk een arts.

Hints

  • Neem de tijd schoonmaken van de wond om ervoor te zorgen het is volledig weggespoeld.
  • Zie een arts als pus of zwelling verschijnen of als de wond slecht geneest. Ook onmiddellijk medische hulp inroepen als u symptomen van koraal vergiftiging die koorts, koude rillingen, gezwollen lymfeklieren en vermoeidheid behoren merken. Dit kan zeer ernstig en zelfs dodelijk. Doe het niet lichtvaardig te behandelen.