Hoe te converteren Serrapeptase IE tot MG

Hoe te converteren Serrapeptase IE tot MG

Veel mensen zijn op zoek naar natuurlijke alternatieven voor de gezondheidszorg door het nemen van supplementen en andere natuurlijke producten. De praktijk van het maken van natuurlijke producten om de dagelijkse pijnen en sommige goedaardige ziekten te verlichten is in het recht van de patiënt, maar mag niet plaatsvinden zonder de discussie met een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Ontsteking is een veel voorkomend probleem voor mensen als gevolg van verstuikingen, verwondingen of ziektes. NSAID's en andere steroïde medicijnen hebben bijwerkingen dat velen ervoor kiezen om te vermijden indien mogelijk. Serrapeptase wordt beweerd om de ontsteking in de gebruikers verlichten. Degenen die het gebruik ervan pleiten bespreken doseringen in twee voorkomende vormen, mg of IE. Omzetting tussen deze twee eenheden wordt belangrijk in de aankoop van de juiste hoeveelheid.

Instructies

•  Bepaal de hoeveelheid serrapeptase die u moet nemen. Deze informatie is op het recept van uw zorgverlener en zal in de vorm van IU.

•  Genereer de omrekeningsfactor voor het omzetten van de IU's serrapeptase in mg serrapeptase. Serrapeptase wordt geleverd in volledig gecoate granules dat 20.000 IE per 200 mg serrapeptase.The omrekeningsfactor die zal omzetten IU om serrapeptase mg leveren is 200 mg / 20.000 IE. U kunt dit te vereenvoudigen tot 1 mg / 100 IE.

•  Vermenigvuldig het aantal IU de conversiefactor van 1/100 tot het aantal mg serrapeptase u nemen verkregen. Bijvoorbeeld, uw gezondheidszorg adviseur adviseert u 25.000 IU nemen van serrapeptase drie keer per dag gedurende drie dagen. Om het aantal mg je moet nemen, te vermenigvuldigen 25.000 door de omrekeningsfactor, 25.000 IE * 1 mg / 100 IE = 250 mg serrapeptase vinden.