Hoe te converteren Glazen Rx naar Contact Lens Rx

Hoe te converteren Glazen Rx naar Contact Lens Rx

Het dragen van een bril presenteert een aantal praktische nadelen. Bijvoorbeeld, omdat brillenglazen zich niet uitstrekken tot de hoek van uw oog, het dragen van hen kan uw perifere visie compromis omdat u niet duidelijk kunt zien uit de hoeken van je ogen. U kunt overwegen om contacten om uw visie in plaats van een bril te corrigeren. Contacten bestrijken het gehele netvlies van het oog, zodat de visie correctie strekt zich uit tot de hoeken van je ogen, ook., Dat wel doet, is echter niet zo eenvoudig als het brengen van uw lenzenvloeistof recept om een ​​contactlens verkoper en weglopen met uw lenzen.

Instructies

•  Bel uw oogarts en hem te informeren dat u wilt beginnen met het dragen van contactlenzen. Als je hebt versleten lenzen voor en zijn comfortabel met hen, kan hij bereid was om te schrijven u een contactlens recept meteen zijn. Het meest waarschijnlijk, maar hij zal je nodig hebben om een ​​afspraak te maken voor een contactlens te maken "fitting."

•  Woon de contactlens fitting. Zoals het geval is met een normaal oog afspraak, zal uw arts test je visie kracht, maar zal ook de vorm van je oog om ervoor te zorgen dat het veilig is voor u om te dragen contacten. Als, bijvoorbeeld, u astigmatisme ---- een abnormale kromming van het oog --- zou het niet mogelijk zijn voor u om lenzen te dragen, zonder beschadiging van uw visie verder. Houd u aan de arts en / of verpleegkundige wanneer ze laten zien hoe in te voegen, te verwijderen en de zorg voor de lenzen.

•  Neem contact lens recept om te worden gevuld. In de meeste gevallen kunt u dit doen op dezelfde plaats krijg je het examen, maar als om welke reden dan ook, u wilt om elders te gaan --- heeft uw arts niet in voorraad hebben van uw favoriete merk of haar prijzen te hoog --- u kunt uw recept te treffen om een ​​contactlens dealer voor de duur ervan, die zal worden opgenomen op de top van het recept.

Hints

  • Krijgen altijd een nieuw oogonderzoek voorafgaand aan het dragen van nieuwe lenzen --- -of het dragen van lenzen voor de eerste keer. Hoewel sommige online opties bestaan ​​om consumenten te helpen te krijgen contacten zonder een geldig recept, dit kan ernstige schade aan uw ogen veroorzaken en in sommige gevallen kan zelfs illegaal zijn.