Hoe te controleren Medicare in aanmerking te komen Online

Hoe te controleren Medicare in aanmerking te komen Online

Medicare is de nationale gezondheidszorg programma ontworpen om de ouderen en gehandicapten toegang tot hoogwaardige zorg tegen een lage prijs te geven. In aanmerking te komen is strikt op basis van leeftijd en handicap. Officiële website van Medicare biedt een online aanmerking te komen instrument dat kan worden gebruikt om te meten of u in aanmerking komen of om informatie over wanneer u in aanmerking zal worden krijgen.

Instructies

•  Meld u aan bij de website Medicare om toegang te krijgen tot het in aanmerking komen gereedschap (zie referenties). Dit is te vinden onder het menu aan de linkerkant met de titel "Nieuw bij Medicare?" Klik op de link die leest "Zoek uit of u in aanmerking."

•  Lees over de informatie die de volgende pagina benodigdheden. Deze pagina geeft een kort overzicht van het Medicare-programma en levert contactgegevens voor het geval u problemen met behulp van de tool.

•  Begin met behulp van de functie door het invoeren van uw geboortedatum en burgerlijke staat. Ga door naar de volgende pagina en beantwoord de vragen wordt gevraagd zo nauwkeurig als je kunt. Het zal u vragen stellen over uw inkomen, huidige verzekeringsstatus, staatsburgerschap, gepensioneerde status en de status van invaliditeit.

•  Lees over en de resultaten te analyseren. Als u in aanmerking komt voor Medicare, het zal precies uitleggen hoe en wanneer u in aanmerking komt en voor handelingen die u moet nemen om toegang te krijgen tot uw voordelen. Deze informatie is in drie secties: General inschrijving, deel A en deel B Specifieke Specifieke. Algemeen Inschrijving vindt u essentiële inschrijving informatie die u moet weten, zoals hoe in te schrijven als je buiten het land, de data die u in aanmerking komt voor (de zogenaamde inschrijving periodes) en een korte samenvatting van de Medicare voordelen die beschikbaar zijn om u in te schrijven geven . Deel A en Deel B Specifieke uitleggen of u in aanmerking komt voor een deel A en deel B, en tegen welke kosten. Het bepaalt ook alle regelingen of bepalingen die moeten worden gevolgd voor de inschrijving doeleinden, bijvoorbeeld als gevolg inschrijving of dat u mogelijk een verhoogd risico op een premie boete als je vertraging inschrijving. Als u niet meteen in aanmerking komen, zal het gereedschap dat u dan uw datum waarop in aanmerking te komen. Bijvoorbeeld, als uw geboortedatum is 18 mei 1957 en u niet beschikt over een gekwalificeerd handicap, de tool zal u vertellen dat u in aanmerking komt voor Medicare begin 1 mei 2022.