Hoe te contracteren koortsblaasjes

Koortsblaasjes zijn zeer vaak - ongeveer 80% van de Amerikanen zijn blootgesteld aan hen, veel op een jonge leeftijd. Ze zijn laesies die komen meestal voor op de mond, lippen en gezicht gebied. Koortsblaasjes zijn een vorm van herpes meestal veroorzaakt door Herpes Simplex Virus type 1 (HSV-1). Ze zijn algemeen bekend als een koortslip, orale herpes of herpes labialis. Een koortslip is zeer besmettelijk en wordt verspreid door contact met het vocht uit de koortslip blaasjes of het speeksel van een besmet persoon.

Instructies

Hoe kan je koortsblaasjes

•  Rub tegen het besmette gebied van iemands koortslip of gekust door iemand die een actieve koortslip, en de huid-op-huid contact met de koortslip plaatst je in gevaar.

•  Deel een hap eten of een drankje met iemand die een koortslip, en je kon de koortslip virus krijgen via het speeksel van de besmette persoon.

•  Gebruik een drinkglas, het eten van gebruiksvoorwerp, lipstick, lipgloss, lippenbalsem, tandenborstel, washandje of handdoek die is al in contact met een actieve koortslip. Ondanks het feit dat je niet gekomen in de huid-op-huid contact met een besmet persoon, je bent nog steeds indirect via deze items belicht in contact met de actieve koortslip te zijn geweest.

Hints

  • Een eenvoudige manier om te voorkomen dat de verspreiding van het virus is om uw handen en het besmette gebied met warm water en zeep te wassen als je weet dat je geweest bent blootgesteld. Voldoende rust, goede spanning controle, matige lichaamsbeweging, vers fruit en groentesappen kan helpen voorkomen dat de koortslip virus. Omdat zon slim, door het dragen van een hoed als je buiten in de zon en het gebruik van een hydraterende lippenbalsem die een zonnebrandcrème van 15+ of hoger bevat zal helpen, als goed.
  • Herpes en koortslip virussen zijn bijzonder gemakkelijk te verspreiden wanneer een zere aanwezig is. Ze zijn ook besmettelijk tijdens de prodromale (waarschuwing symptoom) fase die optreedt een tot twee dagen voordat de zere aanwezig is - een persoon kan de Prodromale symptomen van brandend of tintelend ervaren in het getroffen gebied. Zelfs als de koortslip is scabbed over, je bent in gevaar, totdat de huid ziet er weer normaal. Zodra u de koortslip virus, kun je nooit te ontdoen van het. Het virus kan worden geactiveerd door een koude of stress, waardoor een koortslip herhaling. Een koortslip herhaling uitbraak zal duren over het algemeen overal van 8 tot 12 dagen.