Hoe te Contactlenzen Get Out van de Eye Toen Stuck

Het krijgen van contactlenzen vast in uw oog kan vaak een pijnlijke ervaring. Soms contacten kunnen te hoog of te laag op je oogbol slip, waardoor ze moeilijk te verwijderen. Uw contactpersoon krijgen overal te zitten in je oog kan leiden tot pijnlijke en uitgebreid hoofdpijn. Het verwijderen van contactlenzen uit uw oog wanneer ze vastlopen kan de makkelijkste om te doen niet te zijn, maar door een verblijf rustig en geduldig, zal je uiteindelijk het gedaan te krijgen.

Instructies

•  Was uw handen. Het eerste wat je moet doen bij het hanteren van contactlenzen en het aanraken van uw ogen is om je handen grondig wassen met water en zeep om besmetting of infectie te voorkomen.

•  Gebruik oogdruppels op het oog met de vastzittende contactlens. Als de lens zit vast vanwege het vocht in je oog te hebben uitgedroogd na verloop van tijd (die kan optreden na het slapen met een contactlens nog in je oog), kunnen oogdruppels nuttig in de vochtbalans te herstellen en het mogelijk maken om de contactgegevens te verwijderen zijn.

•  Blink continu. Contactlenzen zal een beetje rond elke keer dat je knippert bewegen in je ogen. Als men vastloopt, knippert snel en continu in een poging om de lens terug naar zijn oorspronkelijke positie, waarna het kan worden afgesloten als normaal.

•  Houd uw oogleden geopend verder dan ze normaal gaan met je vingers. Als het probleem is dat de lens gewoon afgedreven te hoog of te laag op je oog moet worden verwijderd, uit elkaar te trekken en verbreding van je oogleden kunt u de ruimte die u nodig hebt om toegang te krijgen tot de lens met je andere hand te geven.

Hints

  • Het is een algemene misvatting dat wanneer een contactpersoon beweegt te ver van de voorkant van je oog in elke richting het kan uiteindelijk vast komen te zitten achter je oogbol. In werkelijkheid is dit niet fysiek mogelijk.
  • Verwijder uw contactlenzen voordat je gaat slapen. De ogen droogt immers tijdens de slaap, die, in combinatie met de aanwezigheid van contactlenzen, kan ernstige moeilijkheden bij het proberen om de contacten te verwijderen.
  • Gebruik nooit gewone kraanwater om contactlenzen te slaan. Gebruik altijd contact lenzen om te voorkomen dat de lenzen vuil en puin te wrijven tegen je oog.