Hoe te Colitis behandelen met Immuunsysteem onderdrukkers

Hoe te Colitis behandelen met Immuunsysteem onderdrukkers

Immuunsysteem onderdrukkers om colitis te behandelen zijn met voorzichtigheid gebruikt worden, omdat ze zijn ontworpen om het lichaam het eigen immuunsysteem inhalen. Meer algemeen bekend voor gebruik met orgaantransplantaties worden immunosuppressiva behoorlijk succesvol gebruikt bij de behandeling van ulceratieve colitis en andere vormen van ontstekingsdarmziekte.

Instructies

Gebruik Immuunsysteem onderdrukkers te behandelen Colitis

•  Behandel colitis ulcerosa met azathioprine (Imuran). Het succes bij het behandelen van de ziekte van Crohn met Imuran heeft geleid tot de vergoeding voor gebruik bij de bestrijding van colitis ulcerosa. Omdat Imuran is een langzaam werkend middel wordt vaak gebruikt in combinatietherapie met een soort van corticosteroïden.

•  Identificeer ciclosporinen (Neoral, Sandimmune) mogelijk immuunsysteem onderdrukkers aan colitis ulcerosa die niet heeft gereageerd op andere medicatie te behandelen. Ze kunnen worden gebruikt als een tijdelijke maatregel om de operatie uit te stellen. De resultaten worden waargenomen binnen een paar weken, maar de risico's hoog.

•  Beschouw infliximab (Remicade) als een van het immuunsysteem onderdrukkers ernstige ulceratieve colitis. Het wordt gebruikt om de werking van TNF-alfa (tumor necrosis factor alpha) blokkeren ontsteking het beheer van de symptomen van colitis. Het is niet een remedie voor colitis.

•  Geef je mening over de mogelijkheden voor het opnemen van mercaptopurine (Purinethol) om colitis ulcerosa te behandelen. Purinethol, ook wel bekend als 6-MP, blijkt effectief in de overgang van patiënten van steroïde therapie.

•  Deelnemen aan een klinische studie gesponsord door de Crohn en Colitis Foundation of America of ClinicalTrials.gov (zie bronnen hieronder). Onderzoek gaande voor de meest effectieve behandeling van colitis.

Tips & Waarschuwingen

  • Vermijd mensen met infecties, terwijl het nemen van een immuunsysteem onderdrukkers.
  • Drink veel vloeistoffen en eet een gezond dieet om uw algehele gezondheid te verbeteren wanneer uw immuunsysteem is aangetast.
  • Was uw handen regelmatig om de mogelijkheid van het risico op een infectie te verminderen.
  • Regelmatige bloed controles nodig zijn bij het nemen van het immuunsysteem onderdrukkers zoals azathioprine.
  • Risico's voor Neoral en Sandimmune omvatten lever- en nierschade, verhoogd op lymfomen en fatale infecties.
  • Infecties zijn een veel voorkomende bijwerking van het gebruik van Remicade bij colitis te behandelen. Een mogelijke ernstige bijwerking van Remicade is kanker.
  • Er is een lange lijst van contra-indicaties voor het gebruik van Purinethol met andere geneesmiddelen. Vertel uw arts alles wat je neemt, met inbegrip van over-the-counter medicijnen, vitamines en kruiden supplementen. Medische problemen, zoals waterpokken, gordelroos, jicht, nier- of leverziekte en nierstenen kan u belet Purinethol.