Hoe te Cobra Annuleren te gaan op Florida Medicaid

Als je ooit hebt je baan verloren, kunt u al bekend met COBRA. De Geconsolideerde Omnibus Budget Reconciliation Act van 1985 verplicht werkgevers om werknemers het recht om hun huidige ziektekostenverzekering plan onder bepaalde omstandigheden te houden. Werknemers die hun baan verliezen, of onvrijwillig of niet, hebben de mogelijkheid om hun ziekteverzekering voordelen voort te zetten door het betalen van de premie. Florida Medicaid is een goedkoper alternatief voor COBRA. Als u in aanmerking komt voor en willen Medicaid gebruiken, moet u COBRA annuleren.

Instructies

•  Gebruik de pre-screening tool om de geschiktheid te bepalen. Bezoek de Florida Department van kinderen en gezinnen Toegang Florida website om de korte vragenlijst om te zien of u in aanmerking komt voor Medicaid dekking te voltooien. U moet basisinformatie wat betreft leveren aan uw huishouden, zoals het aantal volwassenen en kinderen, inkomen, vermogen en de maandelijkse kosten.

•  Meld u aan om toe te passen voor Medicaid. Zodra uw bepaalt u in aanmerking te komen voor uitkeringen, registreren om een ​​Access-account aan te maken. U wordt gevraagd om uw naam en sofi-nummer te voorzien. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord.

•  Klik op het gedeelte "van toepassing voor de voordelen." U zal worden gevraagd om persoonlijke en financiële informatie voor alle leden van het huishouden zorgen. Hebben sofi-nummers, salarisstrookjes, bankrekeningnummers en saldi bij de hand. De toepassing vereist dat u in de afgelopen drie jaar om alle activa en eventuele overdracht van activa. Lijst huisvesting en huisvesting gerelateerde kosten, zoals nutsbedrijven. Op de vraag of u op dit moment verzekering, vink het vakje "ja." Voer het bedrag dat u betaalt voor de dekking per maand.

•  Dien de aanvraag en wacht op een reactie. Volgens de site, kan een Medicaid toepassing duren tot 45 dagen voor de beoordeling. Een maatschappelijk werker kan contact met u opnemen om aanvullende informatie te vragen.

•  Contact COBRA om uw dekking te annuleren wanneer u wordt goedgekeurd voor Medicaid. Indienen van een schriftelijk verzoek om dekking te annuleren om uw voormalige werkgever of plan beheerder aangepakt.

•  Controleer de e-mail voor een brief met de melding van de annulering. U vindt er ook een certificaat van geloofwaardige dekking ontvangen.