Hoe te Circulation Na een knievervangende Verbeteren

Knievervangingsoperatie is een van de meest complexe en invasieve chirurgie wordt een persoon kan hebben, en vereist veel revalidatie. Voor het grootste deel, hoewel de hoeveelheid pijn en werk dat betrokken is bij de patiënt, knievervanging procedures enorm succesvol. Een van de meest voorkomende complicaties van de knie vervangende operatie is een slechte bloedsomloop. Kennis van enkele eenvoudige stappen om de bloedsomloop te verbeteren in de knie kan helpen de snelheid van uw herstel.

Instructies

Hoe te Circulation na knieprothese Verbeteren

•  Draag uw steunkous totdat uw arts geeft u het goed om het opstijgen. Deze kous is gemaakt om de circulatie in je slechte been te verbeteren, en draagt ​​volgens de instructies is van cruciaal belang.

•  Begin fysiotherapie zo spoedig mogelijk en onderhouden van regelmatige bezoeken totdat u worden gewist door uw arts om te stoppen. Fysiotherapeuten zijn opgeleid om u te helpen bij uw genezingsproces, die een nauwgezette controle van de circulatie in de benen omvat.

•  Oefening. Om het bloed stroomt te krijgen en te houden stroomt in het vervangen knie, moet u ervoor zorgen dat u het in beweging te houden. Fysiotherapie zal dit verzekeren, maar het thuis oefeningen ze wijzen je te doen zijn net zo kritisch.

•  Gebruik warm water om de bloedstroom te verhogen. Een goede keuze is een hot tub --- maar zeker en krijgen de okay uit uw arts. Uw incisie moet volledig worden genezen en je nodig hebt om te controleren voordat u uw vervangen knie bloot aan eventuele bacteriën.

•  Toename circulatie met aquatische therapie, of oefeningen in het water. Dit is een uitstekende manier om de bloedsomloop te verhogen. Heb je alle voordelen van de oefening voor de knie, met weinig tot geen stress. Nogmaals, zorg ervoor dat deze wordt gewist door uw arts voordat u begint.

•  krijg je een massage. Een professionele massage op de spieren boven en onder de knie vervangen zo vaak als je het kunt veroorloven zal sterk verbeteren van de circulatie en het vergroten van recovery rate. Zelfs als je het zelf doen, het masseren van de spieren en het vlees is een uitstekende manier om de bloedsomloop te verbeteren.

Hints

  • Volgens de instructies van uw arts en fysiotherapeut is de zekerste manier om een ​​spoedig herstel te maken.
  • Als je gevoel moet verliezen in je been, of als de kleur van uw tenen of onderbeen blauwachtig moet draaien, moet u onmiddellijk een arts te zien.