Hoe te Circulation Met Sokken Verbeter

Slechte circulatie in de voeten en benen voort uit een groep aandoeningen zijn perifere vasculaire ziekte. Volgens ePodiatry wordt perifere vasculaire ziekte meestal veroorzaakt door atherosclerose (aderverkalking), waardoor de wanden van de aders en slagaders uitharden en beperkt de bloedtoevoer naar de ledematen. Slechte circulatie in de onderste ledematen kan ook worden veroorzaakt door verminderde mobiliteit. Sokken kan helpen bij het verbeteren bloedsomloop in je voeten op verschillende manieren ..

Instructies

•  Vermijd het dragen van sokken met strakke plastic bands, kies sokken met loszittende bands plaats. Het dragen van strakke sokken kan vernauwen de bloedtoevoer naar de voeten en maak uw bloedsomloop slechter.

•  Wear sokken als je voeten koud zijn, vooral tijdens de winter. Slechte circulatie kan maken je voeten koud aanvoelen, maar het dragen van sokken om ze warm te houden tijdens de dag en in bed helpt om ze warmer te houden. Als je voeten warm zijn het bloed stroomt makkelijker, waardoor de circulatie naar je voeten kan verbeteren.

•  Raadpleeg uw arts over de vraag of steunkousen nuttig zou zijn voor jou. Volgens VEIN directory, zijn steunkousen gemaakt van een van een sterk materiaal en zijn afgestudeerd aan de voet tot aan de knie of dij, die strakker aan de voet en het losmaken als ze hoger op de been. De compressiekousen liep knijpdruk op de beenspieren. De druk stimuleert de bloed terugstroomt naar het hart en de bloedsomloop verbetert.

•  Aankoop compressiekousen op basis van het type, de kwaliteit en de grootte aanbevolen door uw arts. Ze komen in veel verschillende merken, stijlen en kleuren.

•  Draag uw compressiekousen tijdens de dag zoals voorgeschreven door uw arts, maar verwijder ze dan 's nachts. Omdat je voeten zijn verhoogd, terwijl je in bed ligt, is het niet nodig om de steunkousen te dragen, en kunt u laat uw voeten ademen en rust zonder beperking.

•  Draag uw steunkousen tijdens het sporten en tijdens het werk als je verplicht bent om op je voeten veel tijdens je shift. Langdurig staan ​​kan ertoe leiden dat de voeten meer die uw doorbloeding meer kunnen beperken zwellen. Het dragen van de steunkousen tijdens lichamelijke activiteit helpt het bloed te laten stromen in je ledematen en helpen om te houden van de zwelling naar beneden.

Hints

  • Regelmatige lichaamsbeweging helpt je bloed te laten stromen en is een sleutel tot het verbeteren van een slechte bloedsomloop.
  • Raadpleeg een arts voordat het dragen van steunkousen.
  • Als u een slechte bloedsomloop in je voeten check ze vaak voor enig letsel, en raadpleeg uw arts als u een snij-en schaafwonden die niet zijn helende merken.