Hoe te Circulation Met Reflexologie Verhoog

Hoe te Circulation Met Reflexologie Verhoog

Herinner me die dag als je voeten moe waren, en je hele lichaam voelde moe? Reflexologie is gebaseerd op het idee dat wijst in de handen en voeten zijn aan andere delen van het lichaam. Hier zijn enkele tips over het gebruik van de hand reflexologie om de bloedsomloop te verhogen.

Instructies

•  Lees het deel van de duim te gebruiken in reflexologie. Leg je hand op een tafel, met de duim tegen je hand. De zijkant van de duim die tegen de tafel de werkende onderdeel.

•  Zoek het gebied op uw linker handpalm, dat is het hart en de longen reflex gebied. Dit is het gebied onder de eerste drie vingers naar beneden naar de eerste vouw in je handpalm.

•  Loop je rechterduim over dit gebied. Buig je duim op de eerste gezamenlijke, druk, laat omhoog, dan lichtjes te bewegen, drukt u, laat op, en verder gaan. Loop je een weg door het hart gebied, terug te keren en lopen over elke rij je gemist. Dit gebied helpt bloeddruk.

•  Werk de hypofyse gebied, gelegen in de bal van elke duim. Gebruik een pers-en-rotate beweging van de duim naar dit kleine gebied werken in het midden van je duim vingerafdruk. De hypofyse scheidt hormonen af ​​die de systemen van het lichaam te reguleren.

•  Spreid uw duim en wijsvinger, zodat de band zichtbaar is. Binnen dit gebied zijn reflexologie punten voor de nek, de schildklier en andere inwendige organen die helpen met het bloed en de bloedsomloop. Gebruik je andere duim en wijsvinger in te drukken en de rollen van de huid in de singels, die het hele gebied. Doe hetzelfde aan de andere kant.