Hoe te cholestrerol Verminder


Hoge cholesterol kan leiden tot hoge bloeddruk en uiteindelijk tot hart-en vaatziekten. Het is belangrijk om uw cholesterol regelmatig te controleren en handhaven van een gezonde levensstijl, om problemen op lange termijn te voorkomen. Er zijn verschillende manieren om cholesterol te verlagen in een poging om je hart efficiënt te laten werken voor vele jaren te komen.

Instructies

•  Ken uw HDL en LDL-cholesterol nummers, die deel uitmaken van uw totale cholesterol. HDL wordt beschouwd uw goede cholesterol en moet groter zijn dan 60 milligram per deciliter of mg / dl bloed. LDL is uw slechte cholesterol en moet lager zijn dan 100 mg / dl.

•  Vermijd eten en drinken producten die rijk zijn aan verzadigde vetten, zout en suiker, die leiden tot hart-en vaatziekten zijn. Beperk rood vlees, frisdrank en gebakken voedsel tot ongeveer een keer per week om cholesterol te verlagen. Rook niet. Roken kan een nadelige invloed hebben op uw niveaus van LDL-cholesterol en HDL-cholesterol.

•  Eet gezond voedsel aan de plaque zich ophoopt in je lichaam. Overweeg fruit, groenten, noten, vezels, groene thee, en zeevruchten voor de grootste cholesterolverlagende voordelen. Deze voedingsmiddelen werken het bekleden van de slagaders en bewegen voedsel door het lichaam, zodat er geen opbouw.

•  Oefening ten minste vier keer per week gedurende 40 minuten voor de gezondheid van het hart. Oefening verhoogt je HDL en verlaagt uw LDL. Kies aerobic oefeningen voor maximale resultaten.

•  Denk aan supplementen, zoals visolie. De omega-3 in visolie helpt om cholesterol te verlagen door het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van de vorming van stolsels. Visolie supplementen kan worden gevonden in een winkel die vitaminen draagt.

•  Praat met uw arts over het nemen van voorgeschreven medicijnen om cholesterol te verlagen. Deze worden voorgeschreven als laatste redmiddel wanneer lichaamsbeweging en voeding niet werken. Statines, de meest gebruikte, dienen als remmers die werken aan LDL en HDL te verhogen.