Hoe te Cholesterol met Peanut Butter Verminder

Hoe te Cholesterol met Peanut Butter Verminder

Kan pindakaas beheren cholesterol? Veel aanbevolen opnemen pindakaas op dieet, niet alleen voor een gezonde verwennerij, maar ook voor het beheren cholesterol.Can de PB in de PB & J eigenlijk helpen uw cholesterol te controleren? Blijkbaar wel! Laten we eens kijken hoe.

Instructies

•  Check out gezondheidsvoordelen pindakaas's om cholesterol te verlagen

In een lange termijn studie bij vrouwen met diabetes type 2; 45 procent waren in een lager risico op hart- en vaatziekten en een hartaanval toen ze hadden minstens vijf porties pindakaas. Niet alleen heeft het onder controle bloedsuiker met zijn dubbele combo van eiwitten en onverzadigde vetten; het ook gevuld je 2 uur langer dan een lage-fiber, high-carb snack.

Ook Pinda's zijn rijk aan plantaardige verbindingen genaamd sterolen, een van potente cholesterol buster. De sterol beheert niet alleen het hart, maar het kan ook weghouden colon-, prostaat- en borstkanker.

•  Overweeg de aanschaf van het organische merk pindakaas om cholesterol te verlagen.

Winkel gekocht pindakaas wordt gezoet met rietsuiker. Natuurlijke en biologische merken hebben over het algemeen geen toegevoegde suikers en minder natrium dan reguliere merken. En zelfs een betere keuze is om het te maken op je eigen thuis.

•  Verwerk pindakaas aan uw dieet om het cholesterolgehalte te beheren

Velen zijn sceptisch over het opnemen van pindakaas vanwege de verzadigde vetten in. Studies hebben aangetoond dat verzadigd vet is niet allemaal slecht en dodelijk. Verzadigd vet helpt het lichaam om de HDL en LDL creëren. Integratie ervan met mate is OK.

Afgezien van de favoriete pindakaas en jam sandwich, gebruiken pindakaas als dips en spreads op volkoren bagels en wafels.