Hoe te Chew te helpen stoppen met roken

Stoppen met roken is uiterst moeilijk, omdat de nicotine in sigaretten is zeer verslavend. Als een roker, heb je ongetwijfeld geprobeerd om de gewoonte meer dan eens te doorbreken. Roken is niet alleen een lichamelijke verslaving, maar ook een psychologische afhankelijkheid. De handeling van het tot in de verpakking voor een sigaret, aansteekt, puffend, inademen, en flicking de as zijn allemaal heel erg ingebakken in de roker dagelijks leven. De meeste rokers vinden dat, wanneer ze stoppen, ze weten niet wat met hun handen. Het gebruik van rookloze tabak is een optie voor sommige rokers af sigaretten te krijgen.

Instructies

•  Proberen rookloze tabak in plaats van sigaretten is misschien niet een goed idee is, afhankelijk van uw weergave van rookloze tabaksproducten zijn. Kauwen, zoals het soms tot in de Verenigde Staten wordt genoemd, is heel anders dan wat de Zweedse hebben gebruikt voor jaren. Dit staat bekend als snus - uitgesproken als "strop" met een "s" aan het begin. Snus is een poedervorm van tabak die wordt gepasteuriseerd en stoom genezen in plaats van vuur genezen zoals American snuff is. Deze stoom proces vermindert de kankerverwekkende stoffen, waardoor voor een gezonder product dan sigaretten of snuiftabak.

Snus komt in twee vormen, los of zakjes, net als de Amerikaanse snuiftabak. De zakjes zijn populairder voor degenen die het stoppen met roken, terwijl de losse is meer populair onder degenen die begon te gebruiken en nooit gerookt. In Zweden, de hoeveelheid snus gebruikers groter is dan het aantal rokers. De incidentie van kanker veroorzaakt door elk type van nicotine product is afgenomen in Zweden als meer van hun bevolking te stoppen met roken in het voordeel van het gebruik van snus. (Zie referentie 3)

•  Koop een blikje Zweedse snus zakjes of Amerikaanse snuff zakjes van uw lokale tabak winkel. Zweedse snus is beschikbaar in de Verenigde Staten, maar de beschikbare merken zijn beperkt. Het kan worden gekocht bij online winkels buiten de Verenigde Staten.

•  Sluit alle roken van sigaretten voor het gebruik van rookloze tabak of snus. De makkelijkste manier is om de dag te beginnen zonder sigaretten en gebruiken snus of snuiftabak in hun plaats. Als u normaal gesproken uw eerste sigaret van de dag licht, gebruiken snus of snuiftabak plaats.

•  Plaats een prop van de Zweedse snus onder je bovenlip aan de voorzijde; er minder speekselklieren in dit gebied maken het snus product nature-spugen gratis. Als u gebruik maakt van de Amerikaanse snuif, plaats deze in de onderkaak, tussen uw tandvlees en tanden terug. Het is-spugen gratis ook, maar omdat er meer speekselklieren op de onderkaak, kunt u een aantal sputum produceren. De nicotine tevredenheid duurt 30 tot 45 minuten.

Hints

  • Uw verlangen naar nicotine zal tevreden zijn met de zak van snus of snuiftabak. Anticiperen op het gevoel van het niet hebben van een sigaret in je handen. Je kan een lichtelijk brandend maagzuur ervaren de eerste paar keren dat je een rookloze tabak product te gebruiken.
  • Opgemerkt zij dat in Zweden, die rokers die zijn overgeschakeld op snus schakelen niet in een poging nicotineproducten geheel af te komen. Snus is net zo verslavend als sigaretten en meest langdurige snus gebruikers vinden het net zo moeilijk om te stoppen met het gebruik van snus. Met Amerikaanse snuif, het is ook verslavend en moeilijk om te stoppen met behulp van. Rookloze tabaksproducten kan zeker gebruikt worden om te stoppen met roken, maar ze zijn net zo verslavend als roken, dus de voor- en nadelen moeten zorgvuldig worden afgewogen.