Hoe te Cellulitis Heal

Cellulitis is een ontsteking van de huid veroorzaakt door bacteriën die binnenkomen via een huidwond ontwikkelen tot een infectie in de huid diepe lagen. De symptomen van cellulitis zijn roodheid en ontsteking, pijn, gevoeligheid en warmte. Een huiduitslag kan plotseling verschijnen en groeien snel. Terwijl het overal kan voorkomen, is het meest voor in de benen, armen en handen. Genezing cellulitis vereist behandeling met orale of lokale antibiotica voorgeschreven door uw arts.

Instructies

•  Behandel eventuele sneden of wonden onmiddellijk. Wassen met warm water en zeep, zorg ervoor dat u volledig droog en dek deze af met een verband.

•  Gebruik geen symptomen te negeren. Huid die gezwollen, rood, warm en teder moeten zorgvuldig worden bekeken. Niet wachten tot het beter op zijn eigen te krijgen, omdat de infectie zich kan verspreiden.

•  Ga naar uw arts, zodat hij of zij de infectie kan beoordelen en beheren een behandeling met antibiotica. Volgens de artsen aan de Universiteit van Maryland Medical Center, penicilline of dicloxacilline zijn vaak de eerste keuze, tenzij je allergisch voor bent, in dat geval uw arts cefalosporine, erythromycine of vancomycine zal overwegen.

•  Neem antibiotica zoals voorgeschreven. Afwerken alle antibiotica belangrijk. Neem elke pil voorgeschreven, of ze zullen niet volledig doden de bacteriën en de infectie kan terugkeren.

•  het lidmaat hoger wanneer de infectie in een arm of been. U kunt ook van toepassing warmte. Beide helpen verminderen zwelling.

•  Ga naar de eerste hulp. Als u koorts hebt of als de roodheid snel groeit, beschouwen het als een noodsituatie en onmiddellijk medische hulp zoeken. Dit zijn tekenen dat de infectie verspreidt, en kan snel ontwikkelen tot een ernstige systeembrede ziekte wanneer het wordt in de bloedbaan of lymfestelsel. Als de infectie zich verspreidt, zal je nodig hebt om te worden opgenomen in het ziekenhuis, zodat u antibiotica intraveneus kan ontvangen.

•  Let op waarschuwingssignalen. Naast koorts en uitbreiden van roodheid, bel uw arts als u lethargie of blaren op de cellulitis te ontwikkelen. Als rode strepen verschijnen om uit te breiden van de gezwollen gebied, het is een indicatie van de infectie verspreidt zich in het bloed.

Hints

  • Bel uw arts of ga naar de eerste hulp als de cellulitis gaat je gezicht. Infectie zo dichtbij naar de hersenen kan leiden tot meningitis.