Hoe te Cellulitis Diagnose

Hoe te Cellulitis Diagnose

Cellulitis is een infectie van de huid veroorzaakt door verschillende soorten bacteriën. Daardoor kunnen overal de huid is verbroken en zich tot de onderliggende weefsels. Ernstige gevallen kunnen verspreiden binnen enkele dagen of zelfs uren. De volgende stappen zullen helpen bij de diagnose van een geval van cellulitis.

Instructies

•  Controleer op pijn, roodheid, zwelling en gevoeligheid op de plaats van infectie. Koorts en rillingen kunnen de infectie geven heeft verspreid. Cellulitis komt vaak voor rond de anus en het gezicht bij kinderen. Facial infecties vereisen onmiddellijke medische aandacht. Veel gevallen van cellulitis hebben geen beschadiging van de huid of andere duidelijke letsel veroorzaken.

•  Laat cellulitis diagnose door een arts door naar de symptomen. Vertel uw arts over recente blessures die u hebt ontvangen of als het gebied van de infectie is eerder gewond. Cellulitis kan ook worden opgelopen door dieren, aquaria of vijvers. Verder onderzoek is meestal niet vereist.

•  Voer aanvullende tests voor ongewone gevallen van cellulitis. Een echo kan worden gedaan om te controleren op bloedstolsels in een diepe ader. Een CT-scan of MRI kan worden gebruikt om andere mogelijkheden te elimineren. X-stralen worden gebruikt om te bepalen of de huidinfectie is uitgezaaid naar het bot.

•  Vermeld de specifieke bacteriën als behandelingen met antibiotica zijn niet effectief. Een monster kan ook worden genomen als de wond is het aftappen van vloeistof. Het kan nodig zijn om een ​​specifiek antibioticum in dit geval selecteren.

•  Compleet andere tests alleen als bacteriëmie, sepsis of een andere onderliggende ziekte wordt vermoed.