Hoe te Cellulite verminderen door Diet

Hoe te Cellulite verminderen door Diet

Cellulite is een ongelijke borg van lichaamsvet dat het uiterlijk van de huid vervormt, waardoor het lijkt kuiltjes en klonterig. Het beïnvloedt meestal de heupen, buik, billen en dijen. Vrouwen zijn doorgaans meer kans op het hebben van cellulite dan mannen. Medisch, cellulite is geen bedreiging voor de gezondheid van het lichaam, maar esthetisch, kan het onaantrekkelijk en een bron van vernedering voor de lijder zijn. De sleutel tot het verminderen van cellulitis via de voeding is het beperken van de inname van voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet, en het handhaven van een gezonder dieet vol porties groenten, fruit, volle granen en vis.

Instructies

•  Drink minimaal zes tot acht glazen water per dag. Vermijd dranken met een hoog suikergehalte, zoals vruchtensappen en frisdrank. Suiker wordt omgezet in vet in het lichaam, hetgeen bijdraagt ​​tot het maken cellulitis erger. Water bevordert een gezonde lichaamscellen en helpt om het lichaam te ontgiften, het verminderen van vetcellen en cellulitis.

•  Eet groenten en fruit rijk aan antioxidanten, zoals kersen, grapefruit, sinaasappels, mango's, tomaten, bessen, broccoli, spinazie en wortelen. Antioxidanten zijn voedingsstoffen die strijden tegen cel-schadelijke vrije radicalen. Deze vruchten en groenten helpen het lichaam ontgiften, waardoor het geaccumuleerde vetafzetting vermindering in de heupen, buik en dijen.

•  Eet volkoren brood, tarwe en granen. Vermijd wit brood en witte rijst. Probeer de consumptie van koolhydraten en zetmeel tot een minimum te beperken. Koolhydraten en zetmeel om te zetten in vet tijdens het verteringsproces, wat leidt tot meer vet in de dijen en billen. Volkoren producten gezonder zijn, minder mesten en behulpzaam bij het verminderen van cellulitis.

•  Eet vis hoog in omega-3 vetzuren, zoals zalm en tonijn. Vermijd rood vlees rijk aan onverzadigde vetten. Rood vlees een hoog vetgehalte en is schadelijk voor het verminderen cellulitis. Mager vlees als vis leveren essentiële vetzuren die het cholesterolgehalte, gewichtsverlies bevorderen en het metabolisme verhogen.

Hints

  • Opzetten van een workout routine om te gaan met uw dieet. Ga wandelen of joggen drie keer per week. Dit zal enorm helpen bij het verminderen van cellulitis wanneer gekoppeld aan de gezonde voeding.
  • Vermijd junk food, alcohol en roken. Vermijd snoep en vet voedsel.